Ελλάδα

Τσαγκρώνης: «Δεν απολογούμαστε»!

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το περιεχόμενο του εγγράφου που απέστειλε η FIBA στην ΕΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (20/8) παρουσιάστηκε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας μπάσκετ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης. Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε ότι η παγκόσμια ομοσπονδία ζητά από την ελληνική να την ενημερώσει μέχρι τις 24 Αυγούστου για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο φιλικό Ελλάδα-Σερβία, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως το έγγραφο αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κλήση σε απολογία.

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το περιεχόμενο του εγγράφου που απέστειλε η FIBA στην ΕΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (20/8) παρουσιάστηκε ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας μπάσκετ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Τσαγκρώνης τόνισε ότι η παγκόσμια ομοσπονδία ζητά από την ελληνική να την ενημερώσει μέχρι τις 24 Αυγούστου για τα όσα θλιβερά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, στο φιλικό της Ελλάδας με τη Σερβία, διευκρινίζοντας, ωστόσο, πως το έγγραφο αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κλήση σε απολογία.

«Δεν υπάρχει καμία κλήση σε απολογία. Έχει έρθει επιστολή από τη FIBΑ, η οποία ζητά να την ενημερώσουμε και να τις δώσουμε λεπτομέρειες για το τι συνέβη. Επίσης, μας ζητά να αποστείλουμε το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των διαιτητών, αλλά και των κομισάριων», δήλωσε.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x