Stoiximan Super League

«Αφήστε το πάνω μου»

Μεγάλες υποσχέσεις από τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος παρότι ήρθε αθόρυβα στον Ολυμπιακό, δεν σκοπεύει να συνεχίσει… στο ίδιο τέμπο. «Είμαι φτιαγμένος για τα μεγάλα ματς. Θέλω να σκοράρω στα ντέρμπι. Αφήστε το πάνω μου», φέρεται να είπε ο Σέρβος «εκτελεστής» στη χθεσινή συνάντηση γνωριμίας του με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη. Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει ο Φουστέ» Έρχεται τη Δευτέρα για να υπογράψει ο Μοϊσές.

Μεγάλες υποσχέσεις από τον Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος παρότι ήρθε αθόρυβα στον Ολυμπιακό, δεν σκοπεύει να συνεχίσει… στο ίδιο τέμπο. «Είμαι φτιαγμένος για τα μεγάλα ματς. Θέλω να σκοράρω στα ντέρμπι. Αφήστε το πάνω μου», φέρεται να είπε ο Σέρβος «εκτελεστής» στη χθεσινή συνάντηση γνωριμίας του με τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ (16 γκολ σε 25 ματς την περσινή σεζόν) αφίχθη χθες με απόλυτη μυστικότητα στη χώρα μας και στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της νέας του ομάδας στην πλατεία Αλεξάνδρας για να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του. Κάτι που έγινε σε χρόνο dt με τους δύο άνδρες να τα λένε για λίγη ώρα στη συνέχεια.

Ο Σέρβος επιθετικός υποσχέθηκε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του, με τον κ. Μαρινάκη να του πλέκει το εγκώμιο για την καριέρα στη Γερμανία και στην Ολλανδία, που ήταν άλλωστε ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους επελέγη να ενισχύσει τους Πειραιώτες.

Ο Πάντελιτς θα περάσει σήμερα από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ και εφόσον αυτά είναι «καθαρά» τότε θα επικυρωθεί η συμφωνία. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να παρουσιαστεί από τη διοίκηση, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τα υπόλοιπα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα.

Βαλβέρδε: «Θα μας βοηθήσει ο Φουστέ»

Πεπεισμένος πως ο Φουστέ θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό είναι ο Βαλβέρδε. Μία από τις εισηγήσεις του Βάσκου τεχνικού ήταν η απόκτηση του άγνωστου στο ευρύ κοινό 28χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος με μία μόλις σεζόν σε υψηλό επίπεδο -την περσινή στην Βιγιαρεάλ επί Βαλβέρδε- πήρε μεταγραφή στους Πειραιώτες. Στο χθεσινό φιλικό με τον Ολ. Βόλου (2-0) πήρε χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας πως διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση, αλλά και ότι είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει», είπε ο Βαλβέρδε.

Πολλά έχουν γραφτεί και πολύ περισσότερα έχουν ακουστεί για τη θέση του Φουστέ στο χορτάρι. «Μου αρέσει να παίζω πίσω από τον φορ», λέει ο ίδιος, ενώ φαίνεται αρκετά προσγειωμένος: «Στόχος μου πρώτα είναι να βρω τη θέση μου στην ομάδα και μετά φυσικά να κερδίσουμε τίτλους».

Έρχεται τη Δευτέρα ο Μοϊσές

Μοϊσές Ουρτάδο ακούν και Μοϊσές Ουρτάδο δεν βλέπουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Μία μεταγραφή που φαινόταν ότι θα τελείωνε με συνοπτικές διαδικασίες έχει αργήσει χαρακτηριστικά να κλείσει. Ο εκλεκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε για τη θέση του αμυντικού χαφ δεν έχει απαντήσει ακόμα στην τελευταία πρόταση των «ερυθρόλευκων» (τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900 χιλιάδες ευρώ), ωστόσο όπως εκτιμούν οι Ισπανοί τη Δευτέρα θα έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει.

Μάλιστα τονίζουν ότι οι δύο σύλλογοι έχουν έρθει σε συμφωνία σε ένα ποσό γύρω στα δύο εκατ. ευρώ, πρόταση που θα κατατεθεί επίσημα στο σύλλογο της Βαρκελώνης εντός της σημερινής ή το αργότερο της αυριανής ημέρας. Ο 29χρονος μέσος δεν χρησιμοποιήθηκε λεπτό στο χθεσινό φιλικό με την Ταραγόνα, άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπολογίζεται από τον Ποκετίνο και ότι παραχωρείται φτάνει να έρθει η κατάλληλη πρόταση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x