Stoiximan Super League

Οργανωμένοι VS Βαρδινογιάννηδων! (pics)

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ για, περίπου, πέντε λεπτά, από το 25' ως το 30', στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν έντονα, τόσο την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους απαντά με… γιούχα! Τέσσερα πανό «σηκώθηκαν» στο πέταλο των οργανωμένων, ενώ ακούστηκε σύνθημα υπέρ του Νικόλα Πατέρα.

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ για, περίπου, πέντε λεπτά, από το 25' ως το 30', στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τζένοα. Οι οργανωμένοι οπαδοί του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν έντονα, τόσο την οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, με το υπόλοιπο γήπεδο να τους απαντά με… γιούχα! Τέσσερα πανό «σηκώθηκαν» στο πέταλο των οργανωμένων.

Αυτός που αποδοκιμάστηκε περισσότερο, πάντως, ήταν ο Τζίγκερ, ενώ δύο από τα πανό που αναρτήθηκαν «έγραφαν» χαρακτηριστικά για τα όσα έγιναν στα Βαρδινογιάννεια: «Κρήτη, Αυστρία, Κύπρος, Καναδάς, Αμερική πάρτε το χαμπάρι, σας μισεί όλη η γη» και «Γιώργο Βαρδινογιάννη (μούμια), οι απειλές σου δεν περνάνε, τα αδέρφια στην Κρήτη δεν μασάνε». Το άλλο πανό «έγραφε»: «Ομάδα για μεγάλα πράγματα, αλλά με διοίκηση για κλάματα», ενώ το πιο καυστικό απ’ όλα «έλεγε»: «Πάρτε τις γλάστρες και τον… (Κωντσταντό)π…».

Μάλιστα, ακούστηκε και σύνθημα υπέρ του Νικόλα Πατέρα.

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x