Stoiximan Super League

Πάει για Μπλάνκο!

Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ στο χθεσινό φιλικό () με την Τζένοα, επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Παράλληλα, στο «τριφύλλι» εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μοχάμεντ Τσιτέ.

Ο τραυματισμός του Τζιμπρίλ Σισέ στο χθεσινό φιλικό (2-0) με την Τζένοα, επισπεύδει τις διαδικασίες για τη μεταγραφή επιθετικού στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι «πράσινοι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να κινηθούν για την απόκτηση του Ισμαέλ Μπλάνκο. Τις τελευταίες ώρες φημολογείται ότι το «τριφύλλι» προτίθεται να προσφέρει στην ΑΕΚ ως ανταλλάγματα τους Μάντζιο, Κλέιτον και κάποια χρήματα για να πάρει τον Αργεντινό φορ.

Όπως γράφει η «SportDay», οι δύο παίκτες είναι δεδομένο ότι αρέσουν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενώ ο Παναθηναϊκός μπορεί να δώσει στον Αργεντινό περισσότερα χρήματα από αυτά που του δίνει η «Ένωση» (390.000 ευρώ). Από τη μεριά τους, οι «κιτρινόμαυροι» δηλώνουν «πλήρη άγνοια» και τονίζουν ότι δεν ισχύει η συγκεκριμένη πληροφορία.

Όσον αφορά τον «Ζορό», αυτή τη στιγμή η πλευρά του δηλώνει πως δεν γνωρίζει κάτι και όλα θα εξαρτηθούν από την ενδεχόμενη πρόταση που θα γίνει. Πάντως, δεν θα είχε πρόβλημα να ντυθεί στα πράσινα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μπλάνκο την τελευταία τριετία μετράει 128 συμμετοχές και έχει πετύχει 57 γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Μοχάμεντ Τσιτέ. Ο 26χρονος επιθετικός της Σανταντέρ αρέσει στους «πράσινους», οι οποίοι θεωρούν ότι πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα περίπτωση. Ωστόσο, δεν επιβεβαίωναν ότι κινούνται για την απόκτησή του. Η υπόθεση του φορ από το Μπουρούντι είναι δύσκολη οικονομικά, αφού η ισπανική ομάδα φέρεται να αξιώνει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει. Δεν αποκλείεται το «τριφύλλι» να προτείνει «πακέτο» τους Μάντζιο, Κλέιτον για να πάρει τον Τσιτέ.

Μικρά - Μικρά

Τουλάχιστον δύο με τρεις εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης ο Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Γάλλος στράικερ θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις και με βάση τις πρώτες ενδείξεις πρόκειται για τράβηγμα στον δικέφαλο. Ο 29χρονος παίκτης αναμένεται να μην αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Ξάνθη, ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον Άρη.

Η Λάτσιο κινήθηκε για την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη. Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα προσέγγισε επισήμως του Παναθηναϊκό για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό και ρώτησαν αν παραχωρείται, όμως οι διοικούντες το «τριφύλλι» απάντησαν ότι δεν διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν οτιδήποτε για τον διεθνή άσο.

Το γεγονός ότι ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ ήταν σε τραγική κατάσταση ενδέχεται να οδηγήσει τους παράγοντες του Παναθηναϊκού στην απόφαση να αλλάξει έδρα η ομάδα ή να αναβληθεί η αναμέτρηση με την Ξάνθη που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή (27/08). Τα πάντα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σημερινή σύσκεψη με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, εκπροσώπων της ΑΕΚ, της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γεωπόνων για το ζήτημα του χλοοτάπητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x