Stoiximan Super League

Ακατάλληλο!

Ανέτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη την επομένη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρίθηκε το ΟΑΚΑ. Στη Λεωφόρο θα παίξουν οι «πράσινοι», πιθανώς και η ΑΕΚ. «», είπε ο πρόεδρος του Σταδίου, Λάζαρος Γρύλλης.

Ανέτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη την επομένη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρίθηκε το ΟΑΚΑ.

Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΚ, το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας είναι το επικρατέστερο, λόγω χωρητικότητας, αρκεί να δώσει την έγκρισή της και η UEFA. Εναλλακτικές λύσεις είναι η Ριζούπολη και η Νέα Σμύρνη. Περίπτωση μετακόμισης στο Βόλο δεν υπάρχει, αφού η σκωτσέζικη ομάδα έχει ήδη προγραμματίσει το ταξίδι και τη διαμονή της στην Αθήνα. Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να σταματήσει την έκδοση εισιτηρίων, αφού η νέα έδρα ενδεχομένως να μην μπορούσε να φιλοξενήσει τους κατόχους διαρκείας (περίπου 12.000) και όσους αγόραζαν εισιτήριο.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντίστοιχο πρόβλημα, μιας και το παιχνίδι του είναι κεκλεισμένων των θυρών. Οι «πράσινοι» θα παίξουν στην πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας στην ιστορική τους έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σημειώνεται ότι από το πρωί της Δευτέρας γίνονταν πυρετώδεις εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που παρουσιάστηκαν. Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ πήγε στις 15:00 για να δοκιμάσει το χορτάρι, παρουσία του προέδρου Σταύρου Αδαμίδη, αλλά άντεξε μόλις 20 λεπτά, καθώς ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο, τουλάχιστον χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.

Οι εργασίες στο χορτάρι του ΟΑΚΑ θα συνεχιστούν και η ανησυχία είναι εύλογη, αφού στις 3 Σεπτεμβρίου υπάρχει η μεγάλη συναυλία των U2, ενώ ακολουθούν οι υπόλοιπες υποχρεώσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x