Stoiximan Super League

Αποχώρησε ο Δέλλας!

Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» προστέθηκε στην ΑΕΚ, ενόψει της ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Μετά την… αγωνιώδη αναζήτηση έδρας, οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται αντιμέτωποι και με αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Τραϊανός Δέλλας υπέστη κάκωση στο δεξί προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας.

Ένας ακόμη «πονοκέφαλος» προστέθηκε στην ΑΕΚ, ενόψει της ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ. Μετά την… αγωνιώδη αναζήτηση έδρας, οι «κιτρινόμαυροι» έρχονται αντιμέτωποι και με αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Τραϊανός Δέλλας υπέστη κάκωση στο δεξί προσαγωγό και αποχώρησε από την προπόνηση της Δευτέρας.

Η κατάσταση του 33χρονου αμυντικού θα επανεκτιμηθεί αύριο, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, δημιουργεί έντονη ανησυχία στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, δεδομένου ότι -μετά την αποχώρηση του Μαϊστορόβιτς και εν αναμονή της απόκτησης του αντικαταστάτη του- η ΑΕΚ είχε μείνει μόνο με εκείνον και τον Μανωλά στις θέσεις των στόπερ.

Έτσι, στο (αρκετά πιθανό, όπως φαίνεται) ενδεχόμενο ο Δέλλας να μην προλάβει το παιχνίδι της Πέμπτης, ο Σερβοέλληνας αμυντικός πιθανότατα θα χρειαστεί να «βαφτίσει» ξανά κεντρικό αμυντικό τον Σανέλ Γιάχιτς.

Κατά τ’ άλλα, η σημερινή προπόνηση δεν επεφύλασσε περαιτέρω απρόοπτα, με όλους τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» να προπονούνται κανονικά και να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο στις 18:30 στους Θρακομακεδόνες.

Τώρα κι αν θέλει Μόρα

Αν στην ΑΕΚ ήθελαν μια φορά τον Βαγγέλη Μόρα, η απρόοπτη εξέλιξη με το Δέλλα έκανε ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη την απόκτηση του.

Κι αυτό όχι τόσο για άμεσους αγωνιστικούς λόγους (ο Γιάχιτς μπορεί να ανταποκριθεί ως υπηρεσιακή λύση στο παιχνίδι με τη Νταντί), όσο για το ότι γίνεται ακόμα πιο αντιληπτό πως με δύο μόνο ετοιμοπόλεμους στόπερ, η ομάδα δεν έχει την πολυτέλεια να καθυστερήσει κι άλλο το θέμα της αντικατάστασης του Μαϊστόροβιτς.

Όπως και να ‘χει, πάντως, οι εξελίξεις στο θέμα του Μόρα δεν πρόκειται να τρέξουν πριν την Πέμπτη -ημέρα κατά την οποία υπολογίζεται τελικά ότι η Μπολόνια θα ενημερώσει τον μάνατζερ, παρουσία και του ίδιου του παίκτη, για το πόσο τον κοστολογεί.

Αν το ποσό που θα ακούσουν βρίσκεται κοντά στις δυνατότητες της ΑΕΚ (και… μακριά από το 1 εκατ. ευρώ που φέρεται να αξιώνει η ιταλική ομάδα), τότε ο Σταύρος Αδαμίδης εμφανίζεται διατεθειμένος να αρχίσει από την επόμενη κιόλας μέρες τις διαπραγματεύσεις.

Σε διαφορετική περίπτωση, θα βγουν από το συρτάρι οι εναλλακτικές λύσεις των Γιάλιενς και Γίρανεκ (που είχαν συζητηθεί από τις πρώτες μέρες τις αποχώρησης του Μαϊστόροβιτς) και ενδεχομένως κι εκείνη του Ντίνο Ντρπιτς (η οποία προέκυψε εσχάτως και τέθηκε υπόψιν του Ντούσαν Μπάγεβιτς).

Το σκέφτεται, μόνο αν τον δίνουν…

Ξεκάθαρος ότι θα εξετάσει ενδεχόμενη πρόταση του Παναθηναϊκού, μόνο σε περίπτωση που η ΑΕΚ συναινέσει, εμφανίζεται ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Στο περιβάλλον του, ο Αργεντινός επιθετικός δηλώνει αφοσιωμένος στην «Ένωση» και στο συμβόλαιο που έχει μαζί της, ωστόσο δεν απέκλεισε τίποτα για μετά τον Γενάρη -όταν εκείνο θα του δίνει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Μέχρι τότε, ο Μπλάνκο φέρεται διατεθειμένος να περιμένει νέα βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ -η οποία, πάντως, εξακολουθεί να δηλώνει άγνοια για την πρόταση που ακούγεται από την πλευρά του Παναθηναϊκού (400.000+τους Μάντζιο και Κλέιτον).

Ιταλικά «μάτια» στην Αθήνα

Επισκέψεις από την Ιταλία θα έχει η ΑΕΚ στη ρεβάνς με την Νταντί. Σε οποίο τελικά από τα γήπεδα αποφασιστεί να γίνει το παιχνίδι θα βρίσκονται εκπρόσωποι της Παλέρμο, που ενημέρωσαν τη διοίκηση για την -μεταγραφικού περιεχομένου- παρουσία τους.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x