Stoiximan Super League

Έγινε χαμός στη Λάρισα! (pics + vid)

Η νύχτα-μέρα έγινε στη Λάρισα από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΛ στον Γκέρεμι Ντζίταπ. Περίπου εξακόσιοι φίλοι των «βυσσινί» περίμεναν τον Καμερουνέζο μέσο και όταν έφτασε, άναψαν πυρσούς και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Η νύχτα-μέρα έγινε στη Λάρισα από την υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της ΑΕΛ στον Γκέρεμι Ντζίταπ. Περίπου εξακόσιοι φίλοι των «βυσσινί» περίμεναν τον Καμερουνέζο μέσο και όταν έφτασε, άναψαν πυρσούς και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς και έκλεισε την κυκλοφορία στον δρόμο έξω από το ξενοδοχείο, με συνέπεια δύο περιπολικά της Αστυνομίας να επιστρατευθούν για να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα προς την πόλη από άλλους δρόμους!

Ο 32χρονος χαφ έδειξε να ξαφνιάζεται ευχάριστα από το συγκεντρωμένο πλήθος και, κουρασμένος όπως ήταν από το ταξίδι και τις διαπραγματεύσεις που είχαν προηγηθεί, δεν έκανε δηλώσεις. Ο Γκέρεμι αναμένεται να μιλήσει σήμερα, μετά το τέλος της πρώτης προπόνησής του με την ομάδα. Όσον αφορά τη μεταγραφή του, θα ανακοινωθεί σήμερα, αφού ο παίκτης υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Παπακώστας εμφανίστηκε πανευτυχής από την απόκτηση του Γκέρεμι. «Πρόκειται για τεράστια μεταγραφή. Είναι ένας παίκτης έμπειρος, με προσωπικότητα και η αξία του είναι δεδομένη. Θα κριθεί φυσικά στο γήπεδο, αλλά πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ μόνο και μόνο με την εμπειρία που έχει από τα μεγάλα πρωταθλήματα στα οποία έχει αγωνιστεί. Οι παραστάσεις που έχει θα είναι χρήσιμες και για τα νέα παιδιά της ομάδας», δήλωσε ο 41χρονος τεχνικός στη «SportDay».

Δείτε το βίντεο από το sportlarissa.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x