Αγγλία

Μου δίνεις Κυργιάκο, σου δίνω Τρεζεγκέ!

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Γιουβέντους και στην Ιταλία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην κορυφή της λίστας των «μπιανκονέρι» βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος. Στο μεταξύ, η συγκυρία είναι ευνοϊκή ώστε να γίνει το «deal», καθώς η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ και δεν αποκλείεται να παραχωρήσει «πακέτο» το διεθνή Έλληνα στόπερ με τον Εμιλιάνο Ινσούα, για να εντάξει τον Γάλλο στράικερ στο δυναμικό της.

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Γιουβέντους και στην Ιταλία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στην κορυφή της λίστας των «μπιανκονέρι» βρίσκεται ο Σωτήρης Κυργιάκος.

Στο μεταξύ, η συγκυρία είναι ευνοϊκή ώστε να γίνει το «deal», καθώς η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ και δεν αποκλείεται να παραχωρήσει «πακέτο» το διεθνή Έλληνα στόπερ με τον Εμιλιάνο Ινσούα, για να εντάξει τον Γάλλο στράικερ στο δυναμικό της.

Από την άλλη πλευρά, είναι γνωστό ότι η ομάδα της γειτονικής χώρας επιθυμεί να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του 32χρονου στράικερ και από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου διαπραγματεύεται την πώλησή του.

Τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως πιθανή την τράμπα Κυριάκου- Τρεζεγκέ ολοένα και πληθαίνουν, οπότε το συγκεκριμένο σενάριο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να γίνει πραγματικότητα.

Επίσης, ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση της ανταλλαγής είναι οι καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες, ύστερα κιόλας από τις εκατέρωθεν μετακινήσεις των Κρίστιαν Πόουλσεν και Αλμπέρτο Ακουιλάνι.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x