Europa League

Μπάγεβιτς: «Έχω άποψη, αλλά…»

Αποφασισμένος να μη δώσει συνέχεια στο θέμα της έδρας της ρεβάνς με τη Νταντί Γ. εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι έχει άποψη για όσα προηγήθηκαν, ωστόσο -θέλοντας να κρατήσει την προσοχή της ομάδας του στο παιχνίδι- δεν την εξέφρασε.

Αποφασισμένος να μη δώσει συνέχεια στο θέμα της έδρας της ρεβάνς με τη Νταντί Γ. εμφανίστηκε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με τους Σκωτσέζους, ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε ότι έχει άποψη για όσα προηγήθηκαν, ωστόσο -θέλοντας να κρατήσει την προσοχή της ομάδας του στο παιχνίδι- δεν την εξέφρασε.

«Εγώ και οι παίκτες μου δεν θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στο θέμα με το γήπεδο», ανέφερε και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω άποψη, αλλά δε θέλω να την αναφέρω τώρα. Όπως και να ‘χει, όμως, κανένας παίκτης δεν εξέφρασε κάποιο παράπονο».

Περνώντας, στη συνέχεια, στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπάγεβιτς τόνισε ότι «υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε στο παιχνίδι της Νταντί» και εξήγησε:

«Έχουν γρήγορους παίκτες και είναι καλή ομάδα. Δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο και στη Σκωτία και να κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε στη νίκη».

Ερωτώμενος για την απουσία του Δέλλα -και το κατά πόσο εκείνη ανατρέπει τα σχέδια του- ο Σερβοέλληνας τεχνικός τόνισε ότι «προσπαθούμε να είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή» και εξέφρασε την πίστη πως «και χωρίς τον Δέλλα μπορούμε να πάμε καλά».

Αναφερόμενος, δε, στον Ντιόπ -και στο χρόνο συμμετοχής που θα πάρει αύριο- ο Μπάγεβιτς ξεκαθάρισε ότι «αυτό θα εξαρτηθεί από το πόσο μου το επιτρέπει το παιχνίδι».

Σε ερώτηση, τέλος, που δέχθηκε από Σκωτσέζους δημοσιογράφους για το θέμα του γηπέδου, ο Μπάγεβιτς επανέλαβε -ελαφρώς εκνευρισμένος- ότι δεν θέλει να τοποθετηθεί, ενώ υπονόησε πως η Νταντί ίσως προσπάθησε να επωφεληθεί, λέγοντας πως «δεν καταλαβαίνω τι προσπάθησαν να κάνουν σε όλο αυτό το θέμα».

Ο Γρηγόρης Μάκος, από την πλευρά του -εκπροσωπώντας τους παίκτες της «Ένωσης» στάθηκε στην ανάγκη εκείνοι να μείνουν ανεπηρέαστοι από το αλαλούμ που προηγήθηκε με το γήπεδο.

Αφού τόνισε, λοιπόν, ότι «εμείς είμαστε καλά και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «γήπεδο είναι το ένα, γήπεδο και το άλλο» και χαρακτήρισε ως μοναδικό μειονέκτημα «το ότι δεν θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας».

Ρεπορτάζ: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x