Europa League

Αούστρια Βιέννης-Άρης 1-1

Με «προίκα» τη νίκη του 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και με την υποστήριξη 1.000 και πλέον οπαδών του, ο Άρης «παίζει» στο χορτάρι του ''Franz Horr Stadion'' απέναντι στην Αούστρια Βιέννης την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League! Δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα, 1-1 είναι το σκορ! Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr. Διαβάστε τις συνθέσεις των δύο ομάδων!

Με «προίκα» τη νίκη του 1-0 στο πρώτο παιχνίδι και με την υποστήριξη 1.000 και πλέον οπαδών του, ο Άρης «παίζει» στο χορτάρι του «Φραντς Χορ Στάντιον» απέναντι στην Αούστρια Βιέννης την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League!

Δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα, 1-1 είναι το σκορ!

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr.

Λήξη του αγώνα! Το 1-1 δίνει την πρόκριση στον Άρη, στους ομίλους του Europa League!

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

87' Οι οπαδοί του Άρη έχουν στήσει το δικό τους πάρτι στις κερκίδες του «Φραντς Χορ Στάντιον», καθώς η αναμέτρηση φτάνει στο τέλος της

86' Κίτρινη στον Τσέζαρεκ.

85' Κίτρινη στον Ρονάλντο.

85' Πέντε λεπτά χωρίζουν τον Άρη από τη μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Europa League

81' Σουτ του Ντράγκοβιτς, σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ του Σηφάκη!

80' Κίτρινη στον Πρίττα.

75' Αλλαγή για τον Άρη, ο Τσέζαρεκ περνάει στο ματς στη θέση του Ρουίς.

74' Αλλαγή για την Αούστρια, ο Λέοβατς παίρνει τη θέση του Σούντνερ.

62' Δεύτερη αλλαγή για την Αούστρια, ο Στάνκοβιτς πέρασε στο ματς στη θέση του Τρογιάνσκι.

58' Κίτρινη κάρτα στον Νέτο.

57' Δεύτερη αλλαγή για τον Άρη, ο Τσεσνάουσκις μπήκε στο ματς στη θέση του Κάλβο.

56' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ, 1-1. Ο Λιντς μπήκε στην περιοχή του Άρη, ελίχθηκε όμορφα και με δεξί πλασέ ισοφάρισε.

55' Πρώτη αλλαγή για τον Άρη, ο Πρίττας περνάει στο ματς στη θέση του Τόχα.

53' ΜΕΓΑΛΗ επέμβαση από τον Μιχάλη Σηφάκη. Αρχικά αποκρούει με τις γροθιές του σουτ του Γιουν και στη συνέχεια αποκρούσει εντυπωσιακά κεφαλιά του Μαργκρέιτερ.

46' Αλλαγή για την Αούστρια, στη θέση του Λιέντλ ο Σουμάχερ.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

- Μόνο αν δεχθεί τρία γκολ θα αποκλειστεί ο Άρης. Οι «κίτρινοι» κρατούν την τύχη στα χέρα τους!

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41' ΓΚΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ από τον Ρουίς, 1-0!!! Ωραία μπαλιά του Κάλβο στον Ρουίς, ο επιθετικός από τη Γουατεμάλα νικάει με άψογο πλασέ τον Λίντνερ και ανοίγει το σκορ!

33' Κίτρινη κάρτα στον Τόχα.

30' Δοκάρι για την Αούστρια! Ο Γιουν βρέθηκε στην «καρδιά» της άμυνας του Άρη και με γυριστό σουτ, έστειλε την μπάλα στο δεξί, κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.

28' Πολύ καλά «στέκεται» ο Άρης! Η δουλειά που γίνεται μεσοαμυντικά είναι εξαιρετική, με αποτέλεσμα οι «κίτρινοι» να γίνονται απειλητικοί στις αντεπιθέσεις.

25' Δυνατό σουτ του Ναφτί από μακριά, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Λίντνερ.

22' Η μπάλα στρώνεται στον Γιουν, ο οποίος κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Άρη, αλλά στέλνει την μπάλα άουτ.

21' Επικίνδυνη επίσκεψη του Άρη στα καρέ της Αούστρια. Ο Κόκε έβγαλε την παράλληλη μπαλιά προς την εστία του Λίντνερ, με τον Χαβίτο να πηγαίνει καθυστερημένα προς την πορεία της μπάλας και να μην την προλαβαίνει.

20' Οι Αυστριακοί έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι «κίτρινοι», όμως, δεν έχουν απειληθεί, εκτός από το καλό σουτ του Λιέντλ στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης.

2' Πρώτη καλή φάση στο ματς για τους Αυστριακούς. Ο Λιέντλ έκανε το διαγώνιο σουτ, έξω από την περιοχή του Άρη, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Σηφάκη.

1' Έναρξη της αναμέτρησης.

19:15 Περισσότεροι από 1.000 είναι οι οπαδοί του Άρη που βρίσκονται στην Αυστρία για να υποστηρίξουν την ομάδα τους! Σχεδόν οι μισοί βρίσκονται αυτήν την ώρα στο γήπεδο, στο δυτικό πέταλο, ακριβώς απέναντι από τους φανατικούς οπαδούς της Αούστρια Βιέννης.

- Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κυκλοφορεί κασκόλ-αναμνηστικό του ματς (μισό-μισό), ενώ αρκετοί οπαδοί των δύο ομάδων κάθονται στο πάρκο που βρίσκεται έξω από το γήπεδο και τα λένε.

18:45 Πολλοί οπαδοί του Άρη και της Αούστρια ήρθαν μαζί στο γήπεδο! Το κλίμα είναι εξαιρετικό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αούστρια Βιέννης (Καρλ Νταξμπάχερ): Λίντνερ, Ντράγκοβιτς, Μαργκρέιτερ, Τρογιάνσκι (62' Στάνκοβιτς), Χλίνκα, Κλάιν, Λιντς, Γιουν, Λιέντλ (46' Σουμάχερ), Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Σούτνερ (74' Λέοβατς).

Άρης (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Νέτο, Μίσελ, Ναφτί, Τόχα (55' Πρίττας), Χαβίτο, Κάλβο (57' Τσεσνάουσκις), Κόκε, Ρουίς (74' Τσέζαρεκ).

ΓΗΠΕΔΟ: «Φραντς Χορ Στάντιον»
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντάνιελ Σταλχάμαρ (Σουηδία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x