Επικαιρότητα

Blood and the City: Διαγωνισμός

Όσοι από εσάς θέλετε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του Blood and the City έχετε ένα πολύ ωραίο κίνητρο. Δωράκια! Μέχρι την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου γράψτε λοιπόν τα κείμενα σας και στείλτε τα στο Blood_and_the_city@hotmail.gr, τα καλύτερα κείμενα θα δημοσιευθούν και θα κερδίσουν και cd! Το soundtrack του Iron Man 2 που περιέχει τραγούδια των AC/DC και την τελευταία κυκλοφορία των Slayer, World Painted Blood.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου το Blood and the City επιστρέφει με την τρίτη του σεζόν. Έτσι όπως τα έχουμε κάνει με τις σεζόν βέβαια υπάρχει ένα μπερδεματάκι. Μπορεί αυτή που έρχεται να είναι η τρίτη χρονιά, η ιστορία όμως που ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού πρέπει να θεωρηθεί ως το ξεκίνημα. Ας πάει και το παλιάμπελο λοιπόν και ας μείνουμε σε αυτά που ξέρουμε.

Ας περάσουμε τώρα στην ουσία. Όσοι από εσάς θέλετε να βυθιστείτε ακόμα περισσότερο στον κόσμο του Blood and the City έχετε ένα πολύ ωραίο κίνητρο. Δωράκια! Μέχρι την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου γράψτε λοιπόν τα κείμενα σας και στείλτε τα στο Blood_and_the_city@hotmail.gr, τα καλύτερα κείμενα θα δημοσιευθούν και θα κερδίσουν και cd! Το soundtrack του Iron Man 2 που περιέχει τραγούδια των AC/DC και την τελευταία κυκλοφορία των Slayer, World Painted Blood.

Όροι: Τα κείμενα θα πρέπει να αφορούν το περιβάλλον στο οποίο κινείται το Blood and the City και φυσικά δεν θα μπορούν να λείπουν ο Jesse James και ο νεαρός συνάδελφος. Ο μοναδικός περιορισμός έχει να κάνει με τις λέξεις που δεν θα πρέπει να ξεπερνάνε τις 1000.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x