Πόλο

Αγωνία με Μυλωνάκη

Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια της να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η αποστολή έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Κροατία, χωρίς να βρίσκονται μέσα σε αυτή οι Μανώλης Μυλωνάκης και Κώστας Τσαλκάνης.

Δεν ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο την προσπάθεια της να διακριθεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών. Η αποστολή έφτασε το βράδυ της Παρασκευής στην Κροατία, χωρίς να βρίσκονται μέσα σε αυτή οι Μανώλης Μυλωνάκης και Κώστας Τσαλκάνης. Ο πρώτος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού από την Αθήνα προς τη Βιέννη, εξαιτίας των έντονων αναταράξεων του αεροσκάφους, έχασε τις αισθήσεις του και, μετά την προσγείωση, χρειάστηκε να διακομιστεί στον σταθμό πρώτων βοηθειών του αεροδρομίου της αυστριακής πρωτεύουσας.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, έμεινε μαζί με τον Μυλωνάκη για να τον βοηθήσει, έχοντας παρέα τους και τον διαιτητή Νίκο Σταυρόπουλο, οπότε άπαντες έχασαν την πτήση για το Ζάγκρεμπ. Ο Τσαλκάνης θα μεταβεί στην Κροατία με τη βραδινή πτήση της ημέρας, αλλά ο Μυλωνάκης θα διανυκτερεύσει στην Αυστρία και θα μεταβεί το πρωί της Παρασκευής στην κροατική πρωτεύουσα.

Όσον αφορά τον Γιώργο Ντόσκα, που έχει υποστεί κάκωση στον δείκτη του δεξιού χεριού, έχει δέσει το δάχτυλό του και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί στην πρεμιέρα με τη Σερβία την Κυριακή.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x