Stoiximan Super League

Στον… Κουζέν ολοταχώς!

Εκεί πρέπει να απευθύνει η Λάρισα το «ευχαριστώ» για το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν! Ο επιθετικός από την Γκαμπόν εκμεταλλεύτηκε μια -ποτισμένη με εμπειρία- ενέργεια του Βενετίδη και διαμορφώνοντας το 1-0 επί του Ατρομήτου, έβαλε φωτιά στον κάμπο. Άξιος της μοίρας του ο Ατρόμητος, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε ο αεικίνητος Καμαρά και -χωρίς να είναι χειρότερος- επιστρέφει με σκυμένο κεφάλι στην Αθήνα!

Εκεί πρέπει να απευθύνει η Λάρισα το «ευχαριστώ» για το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν!

Ο επιθετικός από την Γκαμπόν εκμεταλλεύτηκε μια -ποτισμένη με εμπειρία- ενέργεια του Βενετίδη και διαμορφώνοντας το 1-0 επί του Ατρομήτου, έβαλε φωτιά στον κάμπο.

Άξιος της μοίρας του ο Ατρόμητος, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που έφτιαξε ο αεικίνητος Καμαρά και -χωρίς να είναι χειρότερος- επιστρέφει με σκυμένο κεφάλι στην Αθήνα!

Συγκινητικές στιγμές πριν την έναρξη, με τις δύο ομάδες και τον κόσμο της Λάρισας να αποχαιρετούν τον αδικοχαμένο Παναγιώτη Μπαχράμη.

Πού τα πουλάς αυτά…

Δύο ομάδες που… έλεγαν ψέματα παρατάχθηκαν στο πρώτο μέρος στο Αλκαζάρ. Η Λάρισα θέλησε να υποδυθεί τον γηπεδούχο που θα στριμώξει τον φιλοξενούμενο, ωστόσο σε ελάχιστες περιπτώσεις κατάφερε να μεταφράσει σε φάσεις την υπεροχή της (επικίνδυνα σουτ των Μπλάζεκ και Ρομέου). Την ίδια ώρα, δε, ο Ατρόμητος -ισχυριζόταν ότι- έψαχνε τις αντεπιθέσεις, ενώ στην πραγματικότητα τα περίμενε όλα από τον εξαιρετικό Καμαρά.

Όχι ότι εκείνος φάνηκε να μην τα καταφέρνει… και μόνος του (δύο κλεψίματα από τον Νταμπίζα, που «γέννησαν» ισάριθμα τετ α τετ και αποκρούσεις του Βιέρα), ωστόσο οι Περιστεριώτες, αλήθεια είναι πως δεν έδειξαν ακριβώς… πλουραλισμό στις επιθετικές τους επιλογές. Ευτυχώς που υπήρχε και ο Τάσος Κάκος και το μίνι… σόου του (πρόλαβε σε ένα ημίχρονο να «κιτρινίσει» δύο παίκτες του Ατρομήτου και να αποβάλλει τον βοηθό του Παπακώστα) και ο ύπνος απομακρυνόταν από το Αλκαζάρ.

Ανρί, ΝΑ πως τα βάζουν!

Όλα φάνηκαν να αλλάζουν μετά την επιστροφή την ομάδων από τα αποδυτήρια εκτός από ένα: Τον οίστρο του Ανρί Καμαρά. Ενώ, λοιπόν, η Λάρισα είχε χάσει την υπεροχή και ο Ατρόμητος είχε αφήσει πίσω του την παθητικότητα του πρώτου μέρους, ο Σενεγαλέζος συνέχισε το… βιολί του. Το δυστύχημα, ωστόσο, για τον Ατρόμητο ήταν πως το… σόλο του Σενεγαλέζου παρέμενε διαρκώς ανολοκλήρωτο (οι ευκαιρίες που μόνος του δημιούργησε σε τρεις περιπτώσεις δεν είχαν ανάλογα καλά τελειώματα.).

Μπορεί, λοιπόν, ο Καμαρά να φαινόταν σχεδόν σαν να μη… θέλει να σκοράρει, ωστόσο το ίδιο… ακατάδεκτος δεν φάνηκε ο Κουζέν! Λίγη ώρα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, ο επιθετικός από την Γκαμπόν βρέθηκε στη σωστή θέση -το σωστό χρόνο και εκμεταλλευόμενος την επίδειξη… σοφίας του Βενετίδη (και απειρίας του Καραλή), έβαζε το δεξί πόδι της Λάρισας στο πρώτο βήμα της χρονιάς!



Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης (73' Ταλ), Μετίν, Περέιρα, Βελάσκο, Πούρι, Ιγκλέσιας, Μακίνουα (66' Κανόμπιο), Μπλάζεκ (57' Κουζέν)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος (86' Σαγκανόφσκι), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά, Περόνε, Φαβάλι (80' Τάτος), Σαρμιέντο, Καραγκούνης (58' Καραλής)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Αλκαζάρ

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x