Stoiximan Super League

«Ναυάγιο» με Ποπόφ!

Οριστικά «χάλασε» η μεταγραφή του Ρόμπερτ Ποπόφ στον Πανιώνιο! Αν και πριν από μερικές ώρες η απόκτηση του παίκτη από τους «κυανέρυθρους» θεωρείτο τελειωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τόσο η οικονομική διαφορά των 20.000 ευρώ το χρόνο, όσο (κυρίως) η όχι και τόσο μεγάλη... κάψα των Νεοσμυρνιωτών να αποκτήσουν άλλο ένα δεξί μπακ, οδήγησαν την υπόθεση σε «ναυάγιο». Φεύγει ο Μπουβάλ. Τιμά τον Στρακόσια!

Οριστικά «χάλασε» η μεταγραφή του Ρόμπερτ Ποπόφ στον Πανιώνιο!

Αν και πριν από μερικές ώρες η απόκτηση του παίκτη από τους «κυανέρυθρους» θεωρείτο τελειωμένη, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr, τόσο η οικονομική διαφορά των 20.000 ευρώ το χρόνο, όσο (κυρίως) η όχι και τόσο μεγάλη... κάψα των Νεοσμυρνιωτών να αποκτήσουν άλλο ένα δεξί μπακ, οδήγησαν την υπόθεση σε «ναυάγιο».

Η συμφωνία έφτασε πολύ κοντά στο να επιτευχθεί -μέχρι που ο πρώην ποδοσφαιριστής της Οσέρ πέρασε με επιτυχία από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις-, οι άνθρωποι του Πανιωνίου, ωστόσο, αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να μην ολοκληρώσουν το deal.

Έτσι, εκτός αν προκύψει κάποιο απρόοπτο, το ρόστερ του συλλόγου της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει ως έχει.

Τέλος, από την Τρίτη (31/8) οι άνθρωποι του Πανιωνίου θα συνεχίσουν τις προσπάθειες ώστε να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα ο Βασίλης Σκούρτης, ενώ αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Μπεντί Μπουβάλ.

Ο Γάλλος επιθετικός υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2010 συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών στους «κυανέρυθρους», δεν έπεισε, όμως, με την απόδοσή του και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν.

Στο μεταξύ, με επίσημη ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ. Σ. γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19.00, θα διεξάγει φιλικό αγώνα προς τιμήν του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας και νύν Γενικού Αρχηγού της, Φώτη Στρακόσια.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ. Σ. Σμύρνης ενημερώνει ότι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 19.00, θα διεξάγει φιλικό αγώνα προς τιμήν του πρώην τερματοφύλακα της ομάδας και νύν Γενικό Αρχηγό της, Φώτη Στρακόσια.

Ο αγώνας θα γίνει μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος Γ. Σ. Σμύρνης και την πρωταθλήτρια Αλβανίας Ντιναμό Τιράνων, πρώτη ομάδα του Φώτη Στρακόσια, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί τιμητική εκδήλωση πρός τιμήν του Φώτη Στρακόσια, όπου θα βραβευτεί για την πολυετή προσφορά του στους δυο συλλόγους.

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ. Σ. Σμύρνης σας προσκαλεί σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου, σε μία άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

Υποστηρικτής αγώνα είναι η εταιρία moneygram
».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης-Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x