Κώστας Νικολακόπουλος

Παίρνει ο ΠΑΟ τον Πλεσίς, για… σπάσιμο στον Νέμεθ;

Μαθαίνω τις τελευταίες ώρες ότι ο Πλεσίς δεν θα πάει στον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε επίμονα προταθεί, αλλά στον… Παναθηναϊκό! Αποκαλύπτει ο Κώστας Νικολακόπουλος στο www.sport-fm.gr.

Μαθαίνω τις τελευταίες ώρες ότι ο Πλεσίς δεν θα πάει στον Ολυμπιακό, στον οποίο είχε επίμονα προταθεί, αλλά στον… Παναθηναϊκό!

Ο Ολυμπιακός έχοντας άριστη επαφή με τη Λίβερπουλ, μετά την αγορά τόσο του Ριέρα, όσο και του Νέμεθ, έγινε δέκτης συγκεκριμένης πρότασης απόκτησης του 22χρονου Γάλλου αμυντικού μέσου αντί…συμβολικού ποσού. Στην κυριολεξία, όμως, συμβολικού.

Όμως, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε μόνο σαν περίπτωση να τον πάρει και να τον δανείσει σε κάποια ομάδα Α' Εθνικής, αφού δεν τον θεωρούσε έτοιμη λύση κι άλλωστε ο Βαλβέρδε εδώ και ημέρες είναι ξεκάθαρος ότι δεν θέλει άλλη ενίσχυση στο ρόστερ του, μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε και θα επανεξετάσει την κατάσταση, αξιολογώντας το δυναμικό της ομάδας του, έχοντας την δει σε ικανό αριθμό αγώνων.

Ο Πλεσίς το σκεφτόταν να πάει δανεικός και μέχρι να απαντήσει, ήρθε εκεί ο Παναθηναϊκός, στον οποίο ένας μάνατζερ πήγε και πρότεινε τον πανύψηλο παίκτη με τις οκτώ συμμετοχές στα 2,5 χρόνια στη Λίβερπουλ (σε πρωτάθλημα, Τσάμπιονς Λιγκ, κύπελλο και Λιγκ καπ).

Και ο Παναθηναϊκός τον έκλεισε ή, τον κλείνει σήμερα απ' ότι έμαθα. Όχι για δανεικό, αλλά για να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Κάπου εδώ δεν σας δημιουργείται το ερώτημα; Για… σπάσιμο στον Νέμεθ τον παίρνει τον Πλεσίς; Επειδή, δηλαδή, ο Ολυμπιακός του έκλεψε τον νεαρό Μαγιάρο κυνηγό, που ήθελε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και η ΑΕΚ;

Το ρωτάω γιατί ποτέ δεν διάβασα ότι ο Παναθηναϊκός θέλει κόφτη. Για σέντερ φορ και σέντερ μπακ διάβασα.

Σημειωτέον, ότι αν ο Βαλβέρδε έλεγε πως ήθελε αμυντικό χαφ, ο Ολυμπιακός άλλον θα έπαιρνε… Πιο… ενεργό, αφού ο Πλεσίς ολόκληρη την περσινή σεζόν είχε μία συμμετοχή, τον περασμένο Οκτώβρη…

Κ. Νικολακόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x