Stoiximan Super League

Κανένα θέμα με Ρακόν

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου ότι έχουν ασχοληθεί (ή ότι θα ασχοληθούν, τις ώρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου) με την περίπτωση του Τερί Ρακόν. Οι Νεοσμυρνιώτες δηλώνουν άγνοια για το θέμα, θεωρώντας πως πρόκειται -απλά- για ένα «παιχνίδι» του μάνατζερ του παίκτη.

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου ότι έχουν ασχοληθεί (ή ότι θα ασχοληθούν, τις ώρες που απομένουν μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου) με την περίπτωση του Τερί Ρακόν.

Ο Γάλλος μέσος της Τσάρλτον, σύμφωνα με το ''Sky Sports'', θέλει να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις από αρκετές ομάδες, ακριβώς γιατί επιθυμία του είναι να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Ωστόσο, οι Νεοσμυρνιώτες δηλώνουν άγνοια για το θέμα, θεωρώντας πως πρόκειται -απλά- για ένα «παιχνίδι» του μάνατζερ του παίκτη.

Μέχρι τις 20:00, πάντως, όταν και ολοκληρώνονται οι μεταγραφές (κλείνουν τα γραφεία της ΕΠΟ και δεν θα είναι δυνατή η κατάθεση δελτίων), οι «κυανέρυθροι» είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση τουλάχιστον δύο μεταγραφών…

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x