Stoiximan Super League

«Στέλνουν» (και) Ελ Ζαρ στον Παναθηναϊκό!

Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» είναι και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.clickliverpool.com, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες πριν ο παίκτης φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Γαλλομαροκινός βρίσκεται (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) στην Αθήνα μαζί με τον Νταμιέν Πλεσίς, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία να «κλείσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Διαψεύδουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Έτοιμος να ντυθεί στα «πράσινα» είναι και ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.clickliverpool.com, παρά το γεγονός πως λίγες ώρες πριν ο παίκτης φερόταν ως μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ. Ο 24χρονος Γαλλομαροκινός βρίσκεται (σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα) στην Αθήνα μαζί με τον Νταμιέν Πλεσίς, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία να «κλείσει» στους πρωταθλητές Ελλάδας. Δαιψεύδουν από την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Αν το δημοσίευμα αληθεύει, τότε ο Παναθηναϊκός θα προσθέσει την ύστατη κυριολεκτικά στιγμή, μία αρκετά καλή μονάδα στο ρόστερ του, αποκτώντας έναν επιθετικό με παραστάσεις από το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ελ Ζαρ έχει 31 συμμετοχές με την ομάδα της Λίβερπουλ από το 2006 που πήγε στο Μερσεϊσάιντ.

Δείτε εδώ το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας.

Επιμέλεια: Ανδρέας Κριαράς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x