Stoiximan Super League

«Παπάδες» από Ριέρα και Πάντελιτς…

Με «κλειστά» τα μάτια βρέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς και Άλμπερτ Ριέρα, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα νέων (Κ 20) στου Ρέντη. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός των δύο ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών στο τελευταίο λεπτό του φιλικού αγώνα κατέληξε σε γκολ, δίνοντας στην ομάδα των ανδρών τη νίκη με σκορ 3-2. Ατομικό Ζαϊρί και Παπαδόπουλος. Πρόταση για πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ στον Γκαλέτι.

Με «κλειστά» τα μάτια βρέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες του Ολυμπιακού, Μάρκο Πάντελιτς και Άλμπερτ Ριέρα, σε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα νέων (Κ 20) στου Ρέντη.

Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός των δύο ποδοσφαιριστών των Πειραιωτών στο τελευταίο λεπτό του φιλικού αγώνα κατέληξε σε γκολ, δίνοντας στην ομάδα των ανδρών τη νίκη με σκορ 3-2.

Εκτός από τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (34’, 60’) λογαριασμό με τα δίχτυα άνοιξε και ο Φουστέρ (24’).

Πάντως, το αποτέλεσμα του αγώνα αποδεικνύει ότι και οι νεαροί παίκτες του συλλόγου του Πειραιά τα πήγαν περίφημα. Οι νέοι βρέθηκαν 2-0 πίσω στο σκορ, έπειτα από τα γκολ των Φουστέρ (24’) και Πάντελιτς (34’), αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Πίεσαν και αφού πρώτα μείωσαν με τέρμα του Βάντερσον στο 41’, κατάφεραν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν με αυτογκόλ του νεοαποκτηθέντα από την Εσπανιόλ, Ουρτάδο (50’).

Κι ενώ, λοιπόν, όλα έδειχναν ότι οι νέοι θα… βάλουν τα γυαλιά στους παλιούς, ένας εκπληκτικός συνδυασμός του Ριέρα και του Πάντελιτς, έδωσε στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε τη νίκη. Το ματς διήρκησε 60 λεπτά (δύο ημίωρα).

•Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια της ομάδας των νέων, προκειμένου να δυσκολέψει τη γραμμή κρούσης των ανδρών. Αντιθέτως, κάτω από τα δοκάρια των ανδρών αγωνίστηκε ο Ν. Παπαδόπουλος (τέταρτος τερματοφύλακας των επαγγελματιών και πρώτο της Κ20).

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Ριέρα, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ντουντού, Ουρτάδο, Ραούλ Μπράβο, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Μοντέστο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ20: Πάρντο, Σούλης (30' Ρέτζο), Ρουγκάλας (40' Λάβδας), Πετρόπουλος (30' Πολυχρονάκης), Λυκογιάννης (30' Κουρτάνοβιτς), Ιατρού (40' Κλωνάρης), Λεάντρο, Μακαρόνας (40' Αλεξανδρής), Πανουέλ, Βάντερσον, Αριανούτσος (30' Γκαβασιάδης).

Ατομικό Ζαϊρί και Παπαδόπουλος

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού να «διασκέδασαν» (ένας φιλικός αγώνας στην προπόνηση είναι πάντα διασκεδαστικός) αντιμετωπίζοντας τους νέους, αλλά οι Ζαουάντ Ζαϊρί και Γιάννης Παπαδόπουλος συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν.

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναμένεται να επιστρέψει κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του την Παρασκευή, ενώ ο Παπαδόπουλος θα επιστρέψει αύριο (Πέμπτη 2/9).

Πρόταση στον Γκαλέτι

Συνάντηση με τους διοικούντες τους «ερυθρόλευκους» αναμένεται να έχει εντός των επόμενων ημερών ο Λουτσιάνο Γκαλέτι για τη λύση του συμβολαίου του.

Στο μεταξύ, οι Πειραιώτες σκοπεύουν να προτείνουν στον Αργεντινό να αναλάβει πόστο στο τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου.

Επιμέλεια: Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x