Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Θα έχουν συνάντηση!

Τις επόμενες ημέρες –τελικά- θα γίνει γνωστή η απόφαση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι τρεις άνδρες θα έχουν συνάντηση μέσα στην εβδομάδα στην οποία θα συζητήσουν όλα όσα αφορούν την ομάδα και από την οποία θα κριθεί εάν θα αποδεχθούν το «δώρο» του Τζίγκερ.

Τις επόμενες ημέρες –τελικά- θα γίνει γνωστή η απόφαση των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα στην πρόταση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Οι δύο άνδρες αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση αυτή της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αφού ενημερώθηκαν για το περιεχόμενο της επιστολής "Βγενό" και Πατέρας ήταν σε ανοικτή επικοινωνία, με τον πρώτο να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να "κλειστεί" μια συνάντηση.

Μέσα στην εβδομάδα, και πιθανότατα την Τετάρτη αναμένεται οι τρεις άνδρες θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να συνομιλήσουν.

Σε αυτή θα τεθούν προς συζήτηση με τον «Τζίγκερ» όλα τα θέματα της ομάδας και εκτός πιθανού απροόπτου, μετά το τέλος της θα γίνει γνωστή η απόφασή τους στο δώρο του 25% των μετοχών. Ανακοίνωση δεν πρέπει να αναμένεται από την πλευρά των Βγενόπουλου, Πατέρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x