Stoiximan Super League

Η απάντηση του «Mr. 26 εκατ. ευρώ»!

«Ο καθένας θα μπορούσε να έχει παραλείψεις στα φορολογικά του», τόνισε ο Έλληνας μάνατζερ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε φοροδιαφυγής ύψους 26 εκατ. ευρώ. Ο αντζέντης "Α.Τ." είπε πως θα πληρώσει το πρόστιμο, παραδέχτηκε τα υπέρογκα κέρδη του από το στοίχημα, αρνήθηκε πως έχει καταθέσεις στη Μαλαισία, καθώς και το ότι συνδέεται με τον οποιονδήποτε τρόπο με τους περιβόητους αδερφούς Σάπινα και το σκάνδαλο "Χόιτσερ".

«Ο καθένας θα μπορούσε να έχει παραλείψεις στα φορολογικά του», τόνισε ο Έλληνας μάνατζερ ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής ύψους 26 εκατ. ευρώ. Ο αντζέντης "Α.Τ." είπε πως θα πληρώσει το πρόστιμο, παραδέχτηκε τα υπέρογκα κέρδη του από το στοίχημα, αρνήθηκε πως έχει καταθέσεις στη Μαλαισία, καθώς και το ότι συνδέεται με τον οποιονδήποτε τρόπο με τους περιβόητους αδερφούς Σάπινα και το σκάνδαλο "Χόιτσερ".

Διαβάστε τι δήλωσε στο dikisports.blogspot.com.

«Μόνο για φορολογικές παραβάσεις ενδέχεται να ελεγχθώ, όπως κάθε έλληνας πολίτης», ανέφερε ο Θεσσαλονικιός ατζέντης και τονίζει:

-«Oυδείς έως τώρα με ενόχλησε για φορολογικές παραβάσεις»

-«Ο καθένας μπορεί να έχει παραλείψεις στα φορολογικά του και αν καταλογιστεί πρόστιμο, ασφαλώς και θα το διακανονίσω»

-«Δεν έχω λόγο να δημοσιοποιήσω στοιχεία της ταυτότητάς μου, όσο η υπόθεση ερευνάται και όποιος το κάνει θα έχει νομικές συνέπειες»

-«Παίζω στοίχημα και μάλιστα έχω προσκομίσει στην εφορία βεβαιώσεις κερδών από τον ΟΠΑΠ 2,7 εκ.ευρώ μέχρι το 2006»

-«Τα κερδισμένα του στοιχήματος τα γνωρίζει η εφορία. Τα χαμένα, όμως;»

-«Ούτε σεντ έχω στείλει σε Τράπεζα της Μαλαισίας ή σε οποιαδήποτε ξένη Τράπεζα»

-«Oυδεμία σχέση έχω με την υπόθεση Χόϊτσερ-Σάπινα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x