Stoiximan Super League

Μεγάλες απώλειες

Σε περίπου 260.000 ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα που έχασε η ΑΕΚ λόγω του «ξεσπιτώματος» στο οποίο υποχρεώθηκε λόγω των προβλημάτων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Έτοιμη η Ριζούπολη για το ματς με τον Πανσερραϊκό, κερδίζει τη μάχη με το χρόνο το Ολυμπιακό Στάδιο εν όψει Χάιντουκ. Τα πλάνα και οι πονοκέφαλοι του Μπάγεβιτς για το ματς της Κυριακής.

Σε περίπου 260.000 ευρώ υπολογίζονται τα χρήματα που έχασε η ΑΕΚ λόγω του «ξεσπιτώματος» στο οποίο υποχρεώθηκε λόγω των προβλημάτων στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ. Η κάκιστη κατάσταση του χλοοτάπητα ανάγκασε την «Ένωση» σε μετακόμιση στο άδειο «Καραϊσκάκη» στον επαναληπτικό με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για το Europa League, ενώ θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει την πολύ μικρότερης χωρητικότητας Ριζούπολη για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Πανσερραϊκό την ερχόμενη Κυριακή. Υπολογίζεται ότι το μίνιμουμ εσόδων για τον πρώτο αγώνα θα ήταν 200.000 ευρώ και για τον δεύτερο οι απώλειες υπολογίζονται σε 60.000 ευρώ. Οι 260.000 ευρώ είναι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την ΑΕΚ, δεδομένων και των προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

Έτοιμη η Ριζούπολη, όλα καλά στο ΟΑΚΑ

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης, όπως διαπίστωσε και ο ίδιος ο Σταύρος Αδαμίδης επιθεωρώντας το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ την Κυριακή. Μάλιστα η προπόνηση της Παρασκευής ορίστηκε να γίνει στην προσωρινή έδρα των «κιτρινόμαυρων», προκειμένου να εξοικειωθούν με το γήπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει εκεί και η αυριανή. Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει λάβει τη διαβεβαίωση (προφορικά, αλλά και εγγράφως) πως το ΟΑΚΑ θα είναι πανέτοιμο την Πέμπτη για να φιλοξενήσει τον αγώνα με τη Χάιντουκ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Τα πλάνα για Πανσερραϊκό

Δίλημμα για τη θέση του τερματοφύλακα μεταξύ Σάχα και Αραμπατζή φαίνεται πως έχει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς εν όψει Πανσερραϊκού, ενώ ένα ακόμη ερωτηματικό έχει να κάνει με τη χρησιμοποίηση του Ντιόπ ή του Μάκου δίπλα από τον Καφέ στο κέντρο. Στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν. Ο Λαγός θα είναι στο αριστερό άκρο, ενώ δίπλα στον Μανωλά στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Νασούτι, με τον έτερο νεοαποκτηθέντα Πατσατζόγλου να καλύπτει το δεξί άκρο. Η τριάδα Σκόκο, Λεονάρντο και Λυμπερόπουλου πίσω από τον Τζεμπούρ δεν αλλάζει.

Πάντως οι «βασικοί» δεν ικανοποίησαν στο χθεσινό δίτερμα και ηττήθηκαν με 3-1 από τους «αναπληρωματικούς». Έντερ, Καράμπελας και Μπλάνκο σκόραραν για τους τελευταίους, ενώ το γκολ των «βασικών», που παρουσίασαν αμυντικές και επιθετικές αδυναμίες, πέτυχε ο Λεονάρντο.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανέλυσε στους παίκτες του το παιχνίδι του Πανσερραϊκού (μέσω του βίντεο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και ζήτησε προσοχή στις αντεπιθέσεις και στη δραστηριότητα των Μπέλιτς, Βρούτσινα και Σουμπίνιο. Περιθώρια για άλλο στραβοπάτημα δεν υπάρχουν, κάτι που αποτέλεσε και το μήνυμα της συζήτησης που είχαν μετά το τέλος της προπόνησης περίπου 10 οπαδοί με τους τρεις αρχηγούς, Λυμπερόπουλο, Δέλλα και Καφέ. «Σας στηρίζουμε, αλλά να τα δίνετε όλα στο γήπεδο», το μήνυμα των παικτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x