Stoiximan Super League

Γόντικας: «Η συνεργασία θα είναι ομαλή»

Πολύς λόγος έγινε για «σύγχυση» αρμοδιοτήτων στον Παναθηναϊκό με την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 παρουσιάστηκε βέβαιος για το αντίθετο. «Η συνεργασία θα είναι ομαλή και διαρκής. Όλα θα τελούν υπό την έγκριση του κ. Πατέρα», είπε. .

Πολύς λόγος έγινε για «σύγχυση» αρμοδιοτήτων στον Παναθηναϊκό με την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα και του Κώστα Αντωνίου, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 παρουσιάστηκε βέβαιος πως η συνεργασία όλων θα είναι ομαλή.

«Όλα θα τελούν υπό την έγκριση του κυρίου Πατέρα. Όλες οι αποφάσεις θα καταλήγουν εκεί για να παίρνονται αποφάσεις. Νομίζω πως θα υπάρχει πολύ καλή συνεργασία, που θα είναι διαρκής», δήλωσε και πρόσθεσε για το διαχωρισμό των αρμοδιοτήτων: «Είναι αρμοδιότητα του προέδρου να τις οριοθετήσει σαφώς. Η πρώτη κουβέντα που έγινε χθες ήταν για να ενημερωθούν οι κύριοι Πατέρας και Αντωνίου για τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και το πώς έχουμε σκεφτεί το σχεδιασμό για τη χρονιά. Είδαμε ότι αντιμετωπίσαμε τα πράγματα υπό το ίδιο πρίσμα σε μεγάλο βαθμό και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Έχω την αίσθηση πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην ομαλή συνεργασία. Πιθανώς να υπάρχει ανάγκη μιας πιο ουσιαστικής και πρακτικής οριοθέτησης, αλλά αυτό γίνεται και από την καθημερινή τριβή και από την παρέμβαση του προέδρου».

Όπως είπε ο Δημήτρης Γόντικας «… στόχος είναι να αξιοποιηθούν τα αντίστοιχα προσόντα του καθενός. Το θέμα είναι πώς θα αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις δυνατότητες του καθενός για το καλό του Παναθηναϊκού».

Για τις κινήσεις του ιδίου σε συνεργασία με τον Κάρλος Φρέιτας το καλοκαίρι είπε: «Προσπαθήσαμε να ενισχύσουμε το ρόστερ εκεί που κρίναμε ότι χρειάζεται ενίσχυση με βάση τις αντίστοιχες εισηγήσεις και πιστεύω πως καταλήξαμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Όσο για το δικό του ρόλο, είπε: «Την ευθύνη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έχουν και ο κύριος Αντωνίου και ο κύριος Φρέιτας με τελικές εισηγήσεις στον κύριο Πατέρα. Εγώ θα βάζω τη δική μου πινελιά σε θέματα που έχουν να κάνουν όχι τόσο με το τεχνικό κομμάτι, όσο με θέματα μπάτζετ, συμβολαίων, τις προσθήκες μπορούν να γίνουν και το μάνατζμεντ γενικότερα. Θα έρθουν και κάποιες επιπλέον αρμοδιότητες προς τη δική μου πλευρά, αλλά δεν θα ήθελα να τις ανακοινώσω εγώ προτού τις συζητήσω επί μακρόν με τον πρόεδρο».

Τέλος, στο ερώτημα αν τίθεται θέμα δυσαρέσκειας για τη δουλειά του Αντώνη Κέζου και αναζήτησης νέου γυμναστή, απάντησε: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα αυτή την ώρα που μιλάμε, πριν μελετήσουμε τα πάντα. Θα το δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x