Stoiximan Super League

Γλίτωσε τα χειρότερα ο ΠΑΟΚ…

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουντότζι (50'), ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μάλιστα, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη με τον Ροτζέριο στο 85'!

Αν και ο Αστέρας Τρίπολης αγωνιζόταν για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Ουντότζι στο 50', ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από την Τρίπολη και το 0-0 «σφράγισε» τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Μάλιστα, οι Αρκάδες θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη όταν ο Ροτζέριο στο 85' έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρούμπιλ και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε μία ωραία απόκρουση.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία μόλις στο 6’ όταν ο κορυφαίος του πρώτου μέρους για τον Αστέρα, Καρέρα, έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Ρομπέρτο, ο οποίος πλάσαρε, όμως ο Κρέσιτς ήταν σε καλή θέση και έδιωξε την μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στο γκολ όταν ο Σαλπιγγίδης έφυγε στην πλάτη του Μπαρτολίνι και βρέθηκε απέναντι από τον Ντεγκρά. Ο Έλληνας επιθετικός πλάσαρε όμως ο Αργεντινός πορτιέρο απέκρουσε με τα πόδια.

Ο ΠΑΟΚ πήρε τα «ηνία» του αγώνα και προσπάθησε να φτάσει μπροστά στα καρέ του Αστέρα, ο οποίος όμως αμυνόταν σωστά και δεν άφηνε κενούς χώρους. Τα μαρκαρίσματα του Λαδάκη στον Ίβιτς και του Ουριμπάρι στον Βιεϊρίνια «έκοψαν» κάθε προσπάθεια δημιουργίας από τους παίκτες του «Δικεφάλου». Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με μια καλή φάση για κάθε ομάδα, χωρίς όμως να υπάρξει γκολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως το πρώτο, με ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Ρομπέρτο έκανε κάθετη πάσα στον Καρέρα, εκείνος έσπασε το οφ σάιντ, βρέθηκε απέναντι από τον Κρέσιτς, προσπάθησε να τον κρεμάσει όμως η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Κροάτη πορτιέρο.

Στο 50’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν καθώς ο Ουντότζι αποβλήθηκε από τον διαιτητή Τσινιάρη και άφησε την ομάδα της Τρίπολης με δέκα παίκτες για κάτι λιγότερο από ένα ημίχρονο. Την ίδια στιγμή ο Παύλος Δερμιτζάκης απέσυρε από το παιχνίδι τον Φιλομένο και πέρασε τον Παπάζογλου, τραβώντας τον Σαλπιγγίδη στο δεξί άκρο και τον Βιεϊρίνια στο αριστερό.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε για ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ αλλά ο Ίβιτς, αν και απέφυγε ωραία τον Μπαρτολίνι πλάσαρε και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντεγκρά. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αναλάβει τα «ηνία» του αγώνα και είχαν κλείσει την ομάδα του Αστέρα μπροστά από τα καρέ της. Αν και ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή ο Αστέρας προσπάθησε να βρει χώρους στην κόντρα και να χτυπήσει το παιχνίδι κυρίως με τον Καρέρα αλλά και τον Ροτζέριο, ο οποίος πήγε στην κορυφή της επίθεσης μετά την αντικατάσταση του Ρομπέρτο με τον Ρούμπιλ.

Ο Αστέρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 85’ όταν ο Ρούμπιλ έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Ροτζέριο έπιασε την κεφαλιά και ανάγκασε τον Κρέσιτς σε μια πολύ όμορφη απόκρουση. Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένους τους γηπεδούχους, όχι όμως και την ομάδα του Δερμιτζάκη.

Οι συνθέσεις:

Αστ. Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Ντεγκρά, Αργυρόπουλος, Φυτανίδης, Μπαρτολίνι, Ουριμπάρι, Μπαστία, Λαδάκης, Αράς(39' Ουντότζι), Ρομπέρτο(68' Ρούμπιλ), Ροτζέριο(86' Φορτούνης), Καρέρα

Στον πάγκο οι: Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ρίος, Πιπίνης

ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Γκαρσία, Βιτόλο, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς(68' Κουτσιανικούλης), Φιλομένο(50' Παπάζογλου)

Στον πάγκο οι: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Φωτάκης, Σνάουτσνερ, Ζουέλα

Διαιτητής: Τσινιάρης
Βοηθοί: Ακρίβος, Ευθυμιάδης
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x