Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός Β.-Εργοτέλης 0-1 (Τελικό)

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός -και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός- είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης! Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν άψογα την πείρα τους στη Superleague και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό! Άξιζαν κάτι καλύτερο οι γηπεδούχοι, που «σκόνταψαν», ωστόσο, στον εκπληκτικό Δασκαλάκη!

Ότι «ο νέος είναι ωραίος» επιβεβαίωσε στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός Βόλου, ότι ο παλιός -και στην περίπτωση μας ο… Κρητικός- είναι αλλιώς, του υπενθύμισε σήμερα ο Εργοτέλης!

Οι «κιτρινόμαυροι» εκμεταλλεύτηκαν άψογα την πείρα τους στη Superleague και τη φοβερή απόδοση των Δασκαλάκη και Μπούντιμιρ και με μια ωραία κεφαλιά του δεύτερου, «άλωσαν» με 1-0 το Πανθεσσαλικό!

Άξιζαν κάτι καλύτερο οι γηπεδούχοι, που «σκόνταψαν», ωστόσο, στον εκπληκτικό Δασκαλάκη!


90+6’: Λήξη της αναμέτρησης.

90+4’: Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ.

88': Ο Μόνχε μπαίνει ωραία από αριστερά στην περιοχή, πιάνει το δυνατό σουτ, αλλά και πάλι ο Δασκαλάκης πετάγεται και αποκρούει εντυπωσιακά σε κόρνερ!

81': Μετά από σύγχυση στην περιοχή, η μπάλα φτάνει στον Σανκαρέ, αλλά εκείνος δεν μπορεί να τη σπρώξει με την προβολή από κοντά, στα δίχτυα!

79': Πολύ ωραία κεφαλιά του Μάρτιν μέσα από την περιοχή, ο Δασκαλάκης και πάλι αποκρούει σε κόρνερ

77' - Αλλαγή για τον Εργοτέλη: Ο Ολίσε δεν μπορεί να συνεχίσει και αντικαθίσταται από τον Φραγκουλάκη

70' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Ρίκκα αφήνει τη θέση του στον Σολάκη

67' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ!: Μετά από εκτέλεση φάουλ μέσα στην περιοχή, ο Μπούντιμιρ νικάει τους πάντες στον αέρα και με φοβερή κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Γιακούποβιτς!

59': Νέα φοβερή κεφαλιά του Μάρτιν, αναγκάζει τον Δασκαλάκη να "απογειωθεί" και να αποκρούσει σε κόρνερ!

58': Ο Μάρτιν πιάνει την κεφαλιά, μετά από ωραία σέντρα από αριστερά και στέλνει την μπάλα λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι

57': Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λεάλ βρίσκει και πάλι σε ετοιμότητα τον Γιακούποβιτς, που πέφτει στη δεξιά γωνία και αποκρούει

56' - Αλλαγές για τον Ολυμπιακό Βόλου: Εκτός αγώνα οι Καμπάνταης και Μπρέσκα και στις θέσεις τους οι Μάρτιν και Ρόκας αντίστοιχα

52': Διαμαρτυρίες του Ολυμπιακού για πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Καμπάνταη! Ακόμα και αν υπήρχε παράβαση, όμως, ήταν εκτός περιοχής

47': Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ρομάνο από δεξιά, ο Χίμπλινγκερ πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Γιακούποβιτς αντιδρά και πάλι σωστά και αποκρούει!

46': Έναρξη του β' μέρους

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου

43': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Δασκαλάκης έδιωξε λανθασμένα την μπάλα πάνω στον Μόνχε, εκείνος προσπαθεί να πλασάρει ψηλοκρεμαστά, όμως ο Αλεξόπουλος αποκρούει προ της γραμμής με το κεφάλι!

41' - Κίτρινη κάρτα για τον Εργοτέλη: Ο Ζαραδούκας έκλεψε την μπάλα από τον Λεάλ και προκειμένου να μη μπει μόνος από τα δεξιά, ο Ουρουγουανός τον ανέτρεψε

36': Μετά από ένα μπλοκάρισμα της μπάλας από τον Γιακούποβιτς, ο τελευταίος συγκρούεται με τον Μπέτο -με τον μέσο του Εργοτέλη να μένει λίγη ώρα κάτω, αλλά τελικά να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα και να συνεχίζει κανονικά το παιχνίδι

25': Σε ωραία σέντρα του Λεάλ από δεξιά, ο Γιακούποβιτς διστάζει να κάνει την έξοδο και επιτρέπει στον Μπούντιμιρ να πιάσει την κεφαλιά εξ επαφής, όμως σε δεύτερο χρόνο αντιδρά εξαιρετικά και αποκρούει εντυπωσιακά στη γωνία!

18': Μετά από εκτέλεση φάουλ του Λεάλ από δεξιά, ο Μπέτο πιάνει την κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Γιακούποβιτς

15': Πρώτη -υποτυπώδης έστω- ευκαιρία στο ματς από τον Εργοτέλη. Μετά από ωραία μπαλιά του Ρομάνο, ο Λεάλ βγήκε αμαρκάριστος από δεξιά "στην πλάτη" της άμυνας, αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν κακό και έφυγε αρκετά άουτ από το απέναντι δοκάρι

9': Αναγνωριστικό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τις δύο ομάδες να μην έχουν δημιουργήσει ακόμα κάποια σημαντική φάση

1': Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Τόμας, Ζέλεσι, Ρίκκα (70' Σολάκης), Μόνχε, Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (56' Ρόκας), Καμπάνταης (56' Μάρτιν)

Στον πάγκο: Ρόκα, Πλιάγκας, Ψυχογιός, Εδουάρδο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ, Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Μπέτο, Αλεξόπουλος, Ολίσε (77' Φραγκουλάκης)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Καρέλης, Βίσιο, Βερπακόφσκις, Χρυσοφάκης, Ορφανός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλόπουλος (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Μποζατζίδης, Δημόπουλος (Μακεδονίας)

ΣΤΑΔΙΟ: Πανθεσσαλικό

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x