Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ-Πανσερραϊκός 2-0 (Τελικό)

Εν μέσω του… πολέμου που ήδη έχουν ανοίξει οι «αιώνιοι» για την κυριαρχία στη Superleague, η ΑΕΚ υπενθύμισε ότι είναι εδώ! Εμφανίζοντας -ειδικά στο πρώτο μέρος- την εικόνα που μοίρασε υποσχέσεις στο Σίδνεϊ, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού (26' Τζεμπούρ, 70' Καφές) και πέτυχε με στιλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Από τη φυσούνα είδε τα δέκα τελευταία λεπτά ο Μπάγεβιτς, που αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία από το διαιτητή Αμπάρκιολη.

Εν μέσω του… πολέμου που ήδη έχουν ανοίξει οι «αιώνιοι» για την κυριαρχία στη Superleague, η ΑΕΚ υπενθύμισε ότι είναι εδώ!

Εμφανίζοντας -ειδικά στο πρώτο μέρος- την εικόνα που μοίρασε υποσχέσεις στο Σίδνεϊ, η «Ένωση» επικράτησε 2-0 του Πανσερραϊκού (26' Τζεμπούρ, 70' Καφές) και πέτυχε με στιλ την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Από τη φυσούνα είδε τα δέκα τελευταία λεπτά ο Μπάγεβιτς, που αποβλήθηκε για έντονη διαμαρτυρία από το διαιτητή Αμπάρκιολη.

90'+5' Λήξη του αγώνα.

90'+4' Ωραία προσπάθεια και συρτό σουτ του Ντιόπ έξω από την περιοχή, η μπάλα λίγο άουτ.

90'+1' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Τρίτη αλλαγή για την ΑΕΚ, στη θέση του Σκόκο πέρασε ο Λεονάρντο.

85' Καλό σουτ του Βρούτσινα, στην αγκαλιά του Αραμπατζή.

83' Αλλαγή για την ΑΕΚ, ο Ντιόπ πήρε τη θέση του Μάκου.

79' Κίτρινη κάρτα στον Μάκο. Η απόφαση αυτή του διαιτητή της αναμέτρησης προκάλεσε την οργή του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος αποβλήθηκε από τον τέταρτο!!!

77' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό, ο Νταλέ στη θέση του Λεοζίνιο.

70' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ, 2-0!!! Πάσα του Τζεμπούρ στον Λυμπερόπουλο, αυτός τη γυρνάει στον Καφέ, ο οποίος δεν πιάνει καλά το σουτ, αλλά με δεύτερη προσπάθεια και αφού εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, «γράφει» το 2-0 και «καθαρίζει» τη νίκη για την ομάδα του.

67' Το ντεμπούτο του Χρήστου Πατσατζόγλου με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι γεγονός. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής πέρασε στο ματς στη θέση του Μπερνς. Καταχειροκροτήθηκε ο Έλληνας αμυντικός, αν και ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες και ένα… χλιαρό σύνθημα κατά του Ολυμπιακού.

65' Δεύτερη αλλαγή για τους φιλοξενούμενους. Στη θέση του Μπέλιτς πέρασε ο Τάντιτς.

58' Δοκάρι για την ΑΕΚ! Ένα απίστευτο γκολ παραλίγο να βάλει ο Σκόκο. Ο Αργεντινός εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά, ο Ράντμαν την απέκρουσε και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι του και έξω.

57' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Ο Αμπουμπακαρί πήρε τη θέση του Σουμπίνιο.

55' Τίποτα το ιδιαίτερο στο δεύτερο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, η ΑΕΚ, ωστόσο, κρατάει εύκολα το προβάδισμα.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Δίπλα-δίπλα, στα επίσημα του γηπέδου της Ριζούπολης, κάθονται οι Φερνάντο Σάντος και Άρναρ Γκρέταρσον.

45'+1' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

41' Πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους. Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Άμο πήρε την κεφαλιά στην «καρδιά» της άμυνας της ΑΕΚ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Αραμπατζή.

40' Τα πολλά κενά στην άμυνα του Πανσερραϊκού προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η ΑΕΚ, που είναι η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο της Ριζούπολης. Καταπληκτική η εμφάνιση του Νίκου Λυμπερόπουλου, από τα πόδια του οποίου περνάει όλο το παιχνίδι της «Ένωσης». Πολύ καλός είναι επίσης και ο Δέλλας, ο οποίος «καθαρίζει» όποια… υποψία ευκαιρίας πάει να δημιουργήσει ο Πανσερραϊκός.

35' Κίτρινη κάρτα στον Ντιόγκο.

34' Ευκαιρία για την ΑΕΚ να κάνει δύο τα τέρματά της! Κεφαλιά του Λυμπερόπουλου στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

26' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!!! Καταπληκτική μπαλιά του Λυμπερόπουλου στον Τζεμπούρ, ο Αλγερινός κάλυψε πολύ όμορφα την μπάλα με το σώμα του, πλάσαρε και νίκησε τον Ράντμαν για το 1-0!

20' Καλός ο ρυθμός του ματς.

18' Κίτρινη κάρτα στον Λεοζίνιο για «θέατρο».

16' Κάθετη πάσα του Λυμπερόπουλου στον Σκόκο, ο Αργεντινός μπήκε στην περιοχή των Σερραίων, έκανε το σουτ από δύσκολη θέση, με τα δύο χέρια έβγαλε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

10' Πολύ δυνατά έχει μπει η ΑΕΚ στο ματς. «Ψάχνει» το γρήγορο γκολ η «Ένωση».

7' Ωραία μπαλιά του Λυμπερόπουλου στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού για τον Μπερνς, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά.

6' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ, με τον Δέλλα να βγάζει τον Τζεμπούρ τετ-α-τετ με τον Ράντμαν, τον Αλγερινό να πλασάρει, αλλά τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού να λέει «όχι».

1' Έναρξη της αναμέτρησης.

Μικρά-μικρά

20:20 Σε κακή κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης.

20:15 Οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια, αφού τελείωσαν το ζέσταμά τους.

20:05 Στη θύρα των οργανωμένων της ORIGINAL υπάρχει ένα πανό το οποίο αναφέρει: «Σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

19:55 Οι ποδοσφαιριστές της σερραϊκής ομάδας βγαίνουν για προθέρμανση και αποδοκιμάζονται από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

19:50 Οι παίκτες της ΑΕΚ βγαίνουν για ζέσταμα. Πανζουρλισμός στη Ριζούπολη!

19:47 Το όνομα του Ίσμαελ Μπλάνκο φώναξαν εν χορώ οι οπαδοί της ΑΕΚ!

19:45 Ο Γιάννης Αραμπατζής βγαίνει για προθέρμανση και γνωρίζει την αποθέωση από τους οπαδούς της «Ένωσης»! Σχεδόν γεμάτο είναι αυτήν την ώρα το γήπεδο της Ριζούπολης.

19:30 Μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης και ο κόσμος της ΑΕΚ έχει κατακλύσει τους γύρω από το γήπεδο δρόμους. Οι φίλαθλοι του «Δικεφάλου» φωνάζουν συνθήματα.

- Η κόντρα του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ ήρθε και πάλι στο προσκήνιο , μετά από συνθήματα που βρέθηκαν το πρωί να έχουν γραφτεί στους τοίχους του γηπέδου της Ριζούπολης. Αυτά καλούσαν τη διοίκηση της ομάδας να προχωρήσει σε αντικατάσταση του προπονητή, ενώ υπήρχαν και άλλα τα οποία ήταν γραμμένα στα σέρβικα.

Κάποια από τα συνθήματα που είχαν γραφτεί, ανέφεραν: «Η ΑΕΚ θέλει προπονητή, γιατί με τον προδότη δεν βλέπει προκοπή», «Έξω οι προδότες από την ΑΕΚ», «Βάτραχε, σήκω και φύγε». Όλα τα συνθήματα βρέθηκαν από τους υπεύθυνους του γηπέδου και της «Ένωσης» το πρωί. Άμεσα ενημερώθηκαν άτομα της διοίκησης της ΠΑΕ και έδωσαν εντολή να καλυφθούν με μπογιά, όπως και έγινε.

- Στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων στην Αθήνα, πριν δύο χρόνια, οι Σερραίοι έβαλαν τέλος στην πιο αρνητική παράδοση της ιστορίας τους! Ύστερα από 22 ήττες από την ΑΕΚ σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, πήραν την πρώτη τους ισοπαλία (0-0)! Μετά από αυτό το ματς, ο Γιώργος Δώνης απολύθηκε και άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην «Ένωση».

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Λαγός, Γιάχιτς, Δέλλας, Μανωλάς, Μάκος (83' Ντιόπ), Καφές, Μπερνς (67' Πατσατζόγλου), Λυμπερόπουλος, Σκόκο (90' Λεονάρντο), Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Σάχα, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Λεονάρντο, Καράμπελας, Μπλάνκο, Ντιοπ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Πάμπλο Άμο, Κάστρο, Γεωργιάδης, Μπέλιτς (65' Τάντιτς), Βρούτσινα, Ντιόγκο, Παπάζογλου, Σουμπίνιο (57' Αμπουμπακάρι), Λεοζίνιο (77' Λεοζίνιο), Αλβάρεζ

Στον πάγκο: Νόβοτα, Γαλανόπουλος, Τάντιτς, Παντελιάδης, Ντάλε, Μαβένε, Αμπουμπακάρι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τρύφωνας (Κέρκυρας), Γεωργαράκος (Αθήνας)

ΓΗΠΕΔΟ: Ριζούπολη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x