Επικαιρότητα

Δευτέρα και 13!

Κυκλοφοριακό έμφραγμα από το πρωί στις εισόδους της Αθήνας, στα σημεία όπου έχουν παραταχθεί φορτηγά και βυτιοφόρα ΔΧ. Οι ιδιοκτήτες τους προγραμματίζουν πορεία στο κέντρο, με πρόθεση να καταλήξουν στη Βουλή. Ωστόσο, διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία των πρατηρίων με καύσιμα.

Κυκλοφοριακό έμφραγμα από το πρωί στις εισόδους της Αθήνας, στα σημεία όπου έχουν παραταχθεί φορτηγά και βυτιοφόρα ΔΧ. Οι ιδιοκτήτες τους προγραμματίζουν πορεία στο κέντρο, με πρόθεση να καταλήξουν στη Βουλή. Ωστόσο, διαβεβαιώνουν ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στην τροφοδοσία των πρατηρίων με καύσιμα.

Ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα οι ανώτατες τιμές πώλησης των καυσίμων που θα ισχύσουν από σήμερα έως και για μία εβδομάδα σε όλη τη χώρα. Στα πρατήρια Αττικής και Θεσσαλονίκης : 1,473 ευρώ το λίτρο για την απλή Αμόλυβδη. 1,701 για την Αμόλυβδη των 100 οκτανίων, και 1,282 για το πετρέλαιο κίνησης.

Εντατικοί έλεγχοι διεξάγονται από το πρωί της Δευτέρας στα πρατήρια υγρών καυσίμων όλης της χώρας. Στους παραβάτες θα επιβάλλονται υψηλά χρηματικά πρόστιμα.

Κοινή διάσκεψη Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας, τη Δευτέρα στο Όσλο με την συμμετοχή δεκάδων πολιτικών ηγετών από όλο τον κόσμο.

Στις πρωτοβουλίες που πήρε για την αντιμετώπιση του ελλείμματος, αλλά και στην κρίση που -όπως είπε- διέρχονται σήμερα οι δημοκρατίες, αναφέρθηκε από την πρωτεύουσα της Νορβηγίας ο Πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι : «σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πήραμε μέτρα δεκαετιών», ενώ υποστήριξε ότι «έχουν την στήριξη των πολιτών, παρότι υπήρξαν περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις».

Σκληρή επίθεση στον Πρωθυπουργό εξαπέλυσε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς. Δήλωσε ότι “η Παιδεία αλλά και η Υγεία έπεσαν θύματα της κυβέρνησης του Μνημονίου”.

Στην Αθήνα από σήμερα και για δύο εβδομάδες το κλιμάκιο της «Τρόικας». Θετικά αποτίμησε, σύμφωνα με πληροφορίες, την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ο πρόεδρος του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν από το Όσλο.

Τραγικό ατύχημα τη Δευτέρα στην περιοχή της Αγιάς στην Πάτρα. Αμαξοστοιχία του ΟΣΕ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο άνδρες την ώρα που διέσχιζαν κάθετα τις γραμμές.

Νέο χειρόφρενο αύριο, Τρίτη, στον ΟΣΕ, ενάντια στο σχέδιο αποκρατικοποίησης του Οργανισμού. Το ενδεχόμενο συμμετοχής στην αυριανή απεργία εξετάζουν οι εργαζόμενοι στον Προαστιακό.
Πρώτο κουδούνι το πρωί σε Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια. «Ψαλίδι» 33% φέτος στα κονδύλια για τα σχολεία. Με ολιγοήμερη καθυστέρηση θα μοιραστούν τα βιβλία.


Με το δεξί το Χρηματιστήριο : Ενισχύεται σε ποσοστό 0,28% , στις 1.593 μονάδες (13:45). Στα 29 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται η αξία των συναλλαγών.

Συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στο Θέατρο του Λυκαβηττού. Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ. Έναρξη 9:30 μ.μ.

ΚΑΙΡΟΣ: Παραμένει Φθινοπωρινός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, και στην Αττική. Πιθανότητα καταιγίδας το απόγευμα. Οι άνεμοι βόρειοι 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην Αθήνα από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Επιμέλεια: Ανδρέας Μορφόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x