Δελτία Τύπου

Οι νικητές υποτροφιών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορταζ διοργάνωσε, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, διαγωνισμό, με έπαθλο 12 υποτροφίες για σπουδές Eπιπέδου δίπλα στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους. Οι νικητές, που κερδίζουν τις υποτροφίες είναι...

Το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορταζ διοργάνωσε, για ενδέκατη συνεχή χρονιά, διαγωνισμό, με έπαθλο 12 υποτροφίες για σπουδές Eπιπέδου δίπλα στους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους.

Το Κέντρο προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για επαγγελματική αποκατάσταση σε εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεόραση, με τα οποία έχει στενή συνεργασία. Στους σπουδαστές παρέχεται εκπαίδευση σε πλήρεις εγκαταστάσεις, πρακτική εξάσκηση σε εφημερίδες και ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, καθημερινή πρακτική στο αθλητικό site του ΚΑΡ, το SportReview.gr, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ΚΑΡ, καθώς επίσης και στον NovaΣΠΟΡ FM, στην εφημερίδα SportDay, στο ενημερωτικό site England365.gr, κτλ. Το ΚΑΡ διοργανώνει επίσης αθλητικές εκπαιδευτικές εκδρομές, συνεντεύξεις τύπου και επισκέψεις από τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές και παράγοντες και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα.

Για να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι έπρεπε να στείλουν ένα ελεύθερο κείμενο 1500 λέξεων με θέμα «Εφημερίδα – Ραδιόφωνο – Τηλεόραση - Ίντερνετ. Ποιο πιστεύετε ότι θα είναι το μέλλον της αθλητικής δημοσιογραφίας, σε κάθε Μέσο, τα επόμενα χρόνια;»

Οι νικητές, που κερδίζουν τις υποτροφίες είναι:
1. Αναστασίου Κώστας
2. Γερογιάννης Βασίλης
3. Δημητρόπουλος Μιχάλης
4. Καραγιάννης Δημήτρης
5. Κωστόπουλος Αθανάσιος
6. Μάρης Δημήτρης
7. Ξυδιάς Κώστας
8. Παπατριανταφύλλου Χριστίνα
9. Παρασκευόπουλος Θοδωρής
10. Ράπτη Βασιλική
11. Σιφωνίου Φωτεινή
12. Τσούρος Ισίδωρος

Ευχαριστούμε θερμά όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ΚΑΡ. Σαν ευχαριστώ, το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ προσφέρει 10% έκπτωση στα δίδακτρα, για κάθε έτος σπουδών, σε όλους τους διαγωνιζόμενους.

Στο http://www.kar.edu.gr/news μπορείτε να διαβάσετε και 4 κείμενα, που επιλέχθηκαν ως εξαιρετικά δείγματα γραφής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x