Γενικά

Αστυνομικός κατηγορείται ότι χτύπησε ποδοσφαιριστή! (vid)

Για ύπουλο χτύπημα με κλομπ κατηγορεί ο ποδοσφαιριστής της Σάντος, Μαρκίνιος, αστυνομικό που «διασφάλιζε την τάξη» στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του, απέναντι στη Σεαρά. Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια αψιμαχίας που είχαν ο Νεϊμάρ (Σάντος) με τον Ζοάο Μάρκος(Σεαρά), μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους (2-1).

Για ύπουλο χτύπημα με κλομπ κατηγορεί ο ποδοσφαιριστής της Σάντος, Μαρκίνιος, αστυνομικό που «διασφάλιζε την τάξη» στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του, απέναντι στη Σεαρά. Το συγκεκριμένο γεγονός συνέβη κατά τη διάρκεια αψιμαχίας που είχαν ο Νεϊμάρ(Σάντος) με τον Ζοάο Μάρκος(Σεαρά), μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους (2-1). Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε ότι ο το όργανο της τάξης έσπρωξε τον ποδοσφαιριστή της Σάντος, ωστόσο δεν φάνηκε αν τον χτύπησε με κλομπ.

Η κάμερα της «Spor TV» της Globo που έδειξε ζωντανά της αναμέτρηση έδειχνε πλάνα κατά τη διάρκεια της αναμπουμπούλας και έτσι καταγράφηκε λεπτό προς λεπτό, η ασυνήθιστη αυτή εικόνα. Ο Μαρκίνιος έτρεξε εξοργισμένος προς τον αστυνομικό δείχνοντάς τον με τον δείκτη του. Το όργανο της τάξης με τη σειρά του έφυγε τρέχοντας προς τη φυσούνα. Οι πρωταγωνιστές του περιστατικού, έκαναν δηλώσεις μπροστά στην κάμερα.

Ο χαφ των φιλοξενούμενων μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι ο αστυνομικός που τον χτύπησε, καμάρωνε προκλητικά για το επίτευγμά του!

«Πήγα να βγάλω τον Νεϊμάρ από τον καβγά και ο αστυνομικός μου έδωσε μία με το γκλομπ στην πλάτη. Ο υπεύθυνος που ήταν που ήταν δίπλα, είδε ότι με χτύπησε έτσι όπως ένας ρεπόρτερ. Εδώ είναι το σημάδι στην πλάτη μου, ενώ ο αστυνομικός έφυγε χαμογελώντας», δήλωσε ο Μαρκίνιος σηκώνοντας τη μπλούζα του για να δείξει το σημάδι στην πλάτη του!

Ο μεσοεπιθετικός, Μαρσέλ, επιβεβαίωσε ότι ο συμπαίκτης του δέχτηκε επίθεση, με γροθιά όμως και όχι με κλομπ.

«Έδωσε μια γροθιά από πίσω, στην πλάτη του Μαρκίνιος», ανέφερε ο 29χρονος ποδοσφαιριστής.

Μετά το τέλος των επεισοδίων, η διοίκηση της Σάντος κατήγγειλε την επίθεση στον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης. Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων από την πλευρά του, συμπλήρωσε στο γήπεδο την έκθεση του περιστατικού.

Δείτε σε βίντεο το γεγονός



Επιμέλεια: Τάσος Χαλκιόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x