Stoiximan Super League

Έτοιμο το ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ-Χάιντουκ

Η UEFA άναψε το «πράσινο φως» και το Ολυμπιακό Στάδιο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Χάιντουκ Σπλιτ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 22.05 για τους ομίλους του Europa League. Oυδέν θέμα χρήσης της Ριζούπολης ως μόνιμης έδρας. . «Ζεστάθηκε» ο κόσμος, πουλήθηκαν 300 διαρκείας.

Η UEFA άναψε το «πράσινο φως» και το Ολυμπιακό Στάδιο θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση ΑΕΚ-Χάιντουκ Σπλιτ που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 22.05 για τους ομίλους του Europa League.

Οι άνθρωποι της UEFA, οι οποίοι ήρθαν στην Αθήνα με επικεφαλής τον αξιωματούχο Ιοάν Λουπέσκου, έμειναν ικανοποιημένοι από την κατάσταση του χλοοτάπητα. Από την ΠΑΕ ΑΕΚ παρέστησαν η Αγγελική Αρκάδη, Ντίνος Παπαστόλου και Γιώργος Κωνσταντινίδης. Όπως λένε οι άνθρωποι της διοίκησης, η κατάσταση του χλοοτάπητα δεν είναι απλώς καλή, αλλά εξαιρετική.

Η αναμέτρηση με τη Χάιντουκ Σπλιτ θα είναι η πρώτη επίσημη για την «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1) στα play-off του περυσινού πρωταθλήματος.

«Ζεστάθηκε» ο κόσμος

Περισσότερα από 300 διαρκείας πουλήθηκαν από την ΠΑΕ ΑΕΚ τη Δευτέρα. Ο κόσμος της ομάδας φαίνεται πως ικανοποιήθηκε και αναθάρρησε μετά την καλή εμφάνιση επί του Πανσερραϊκού. Η προθεσμία για αγορά διαρκείας λήγει στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας και ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 12.000 κάρτες.

Παράλληλα, αναμένεται πολύς κόσμος (πάνω από 20.000) στον αγώνα της Πέμπτης με τη Χάιντουκ Σπλιτ για το Europa League.

Για την ώρα, δεν υπάρχει θέμα

Πολλοί παίκτες της ΑΕΚ έλεγαν μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό ότι είχαν καιρό να αγωνιστούν σε ένα γήπεδο που ένιωθαν κοντά τους τον κόσμο. Κυκλοφόρησαν φήμες πως η διοίκηση της ΠΑΕ θα εξέταζε το ενδεχόμενο να μονιμοποιήσει ως έδρα τη Ριζούπολη για όλα τα παιχνίδια πλην των ευρωπαϊκών και των ντέρμπι, ωστόσο-τουλάχιστον επί της παρούσης-δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Μεγάλα εμπόδια για να γίνει αυτή η μετακόμιση είναι η μικρή χωρητικότητα του γηπέδου (14.000 θεατών, ενώ τα διαρκείας που έχουν πουληθεί είναι περίπου 12.000), καθώς επίσης ο αγωνιστικός χώρος, αλλά και οι λοιπές εγκαταστάσεις του, που είναι πολύ παλιές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x