Πόλο

Γ. Αφρουδάκης: «Όνειρο να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Ευτυχής για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο 34χρονος φουνταριστός πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό. «Ήταν όνειρο να παίξω σε αυτή την ομάδα. Το άθλημα έχει ανάγκη έναν δυνατό Παναθηναϊκό», τόνισε, ενώ επισήμανε πως ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι φαβορί για τον τίτλο.

Ευτυχής για τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Αφρουδάκης. Ο 34χρονος φουνταριστός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αλλάξει… στρατόπεδο μετά από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

«Ήταν όνειρο να παίξω κάποια στιγμή στον Παναθηναϊκό. Το είχα από τότε που ήμουν στη Βουλιαγμένη. Ήταν ώριμες οι συνθήκες να αγωνιστώ φέτος σε αυτή την ομάδα κι έγινε», δήλωσε και πρόσθεσε: «Η προσπάθεια που έκαναν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού να με πάρουν ήταν τεράστια. Αυτός που έκανε τη μεγαλύτερη προσπάθεια ήταν ο Νίκος Πλυτάς. Ο χώρος του πόλο θέλει έναν καλό Παναθηναϊκό και είναι καλό για όλους μας να πρωταγωνιστεί αυτή η ομάδα. Το αξίζει σαν ομάδα και σαν σύλλογος. Είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Ελλάδας, ίσως ο μεγαλύτερος».

Ο Γιώργος Αφρουδάκης δεν έκρυψε τις μεγάλες βλέψεις του με τη νέα του ομάδα. «Βήμα-βήμα ελπίζω τα επόμενα δύο χρόνια, που τόσο πιστεύω να συνεχίσω να παίζω πόλο-να φτάσουμε στην κορυφή. Ακόμη, παρά τη μεταγραφή τη δική μου και του αδερφού μου, απέχουμε πολύ, αλλά με δουλειά και προγραμματισμό θα τα καταφέρουμε».

Πάντως εξακολουθεί να θεωρεί φαβορί τον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός έχασε δύο παίκτες, εμένα και τον Χατζηθεοδώρου, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αμφισβητηθούν τα πρωτεία του. Έχει 13 παίκτες και μπορεί να κάνει δύο ομάδες που θα έφταναν στον τελικό. Ο Πανιώνιος είναι μια αξιόλογη ομάδα και από εκεί και πέρα η Βουλιαγμένη, ο Παναθηναϊκός, η Χίος και ο ΠΑΟΚ θα παλέψουν για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα. Στόχος μας είναι η είσοδος στην τετράδα, κάτι που δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός την τελευταία διετία. Η όρεξη έχει ανοίξει για όλους τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Ο Ολυμπιακός παραμένει φαβορί, αλλά δεν θα έχει την αίγλη των προηγούμενων χρόνων», ανέφερε.

Τέλος, αναφέρθηκε στο αργυρό μετάλλιο της εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ, αλλά και στην ένατη θέση των Ανδρών. «Είναι τεράστια επιτυχία για το πόλο σε μία δύσκολη εποχή που βλέπουμε να υπάρχει απαξίωση για τον ελληνικό αθλητισμό. Με στενοχώρησε η μη συμμετοχή της εθνικής ομάδας στο επόμενο παγκόσμιο πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε ένατη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα μου φανεί πολύ άσχημο αν η ομάδα αυτή δεν καταφέρει να πάει στο Λονδίνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x