Stoiximan Super League

«Τυχεροί που μας έχετε...»

«Τυχερό» θεωρεί πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Νικόλας Πατέρας, από τη στιγμή που το υπηρετεί τόσο αυτός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Να ξέρετε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον Μαρινάκη», τόνισε κατά την αποχώρησή του από το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όταν ρωτήθηκε για το τι συζητήθηκε μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ για τα προβλήματα της διαιτησίας.

«Τυχερό» θεωρεί πως είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Νικόλας Πατέρας, από τη στιγμή που το υπηρετεί τόσο αυτός όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Να ξέρετε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι τυχερό που έχει εμένα και τον Μαρινάκη», τόνισε.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έκανε αυτή τη δήλωση κατά την αποχώρησή του από το συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, όταν ρωτήθηκε για το τι συζητήθηκε μεταξύ των προέδρων των ΠΑΕ για τα προβλήματα της διαιτησίας.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων», χαριτολογώντας, παρακάλεσε τους δημοσιογράφους: «Να με αφήσετε γιατί τώρα πρέπει να πάω στην Παιανία και να συγχαρώ τα παιδιά για χθες». Προφανώς με ειρωνική διάθεση...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x