Stoiximan Super League

Στόρε: «Πιστεύω στην ομάδα»

Αρκετά αισιόδοξος ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη (την Κυριακή 19/9 στις 18:15) εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε. Ο Σουηδός προπονητής παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη (1-1) και παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Αρκετά αισιόδοξος ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Άρη (την Κυριακή 19/9 στις 18:15) εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Μίκαελ Στόρε.

Ο Σουηδός προπονητής παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στο προηγούμενο παιχνίδι με την Ξάνθη (1-1) και παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στις δυνατότητες της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

«Ξεκινήσαμε καλά στο παιχνίδι με την Ξάνθη. Η αίσθηση που είχαμε ήταν πολύ καλή. Πετύχαμε νωρίς ένα γκολ. Στη συνέχεια κάποιες αποφάσεις μας δεν ήταν πετυχημένες. Ο Τσότσαλιτς δέχτηκε κόκκινη κάρτα, κάτι που επηρέασε τη συνέχεια του ματς και κυρίως την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου. Η αίσθηση και η πεποίθηση μας είναι ότι μετά το γκολ πήραμε τα πάνω μας και παρά την απουσία ενός παίκτη, πήγαμε καλά. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το ματς. Συζητήσαμε στην ομάδα ό,τι συνέβη. Κρατήσαμε τα θετικά και υπογραμμίσαμε τα αρνητικά. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε το ματς με τον Άρη», ανέφερε αρχικά ο κ. Στόρε.

Για το αν ο Πανιώνιος θα δώσει χώρο ή θα προσπαθήσει να επιβάλει τον ρυθμό του, είπε: «Και τα δύο. Το θέμα μας είναι η ισορροπία. Ο Άρης είναι καλή ομάδα. Παρόλα αυτά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Κάναμε καλό ματς με την Ξάνθη και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Είναι καλή ομάδα και έχει καλό προπονητή. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στον εαυτό μας και το πως θα δουλέψουμε εμείς»

Για τις απουσίες των Ριέρα και Τσότσαλιτς, ο Μίκαελ Στόρε, τόνισε: «Φυσικά και θα προτιμούσα να τους έχουμε ενεργούς στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν. Θα μας λείψουν, αλλά δύο άλλοι θα πάρουν τη θέση τους».

Όταν ρωτήθηκε για το αν μετάνιωσε για το γεγονός ότι δεν έκανε νωρίτερα τις επόμενες αλλαγές στην Ξάνθη μετά την αποβολή του Τσότσαλιτς, δήλωσε: «Είμαι πεπεισμένος ότι πήρα τη σωστή απόφαση. Πρέπει κάποιος να είναι επιεικής με τον εαυτό του. Έχουμε πολλές και καλές εναλλακτικές λύσεις. Είναι υποθετική ερώτηση για τον σέντερ-φορ. Πιστεύω στην ομάδα».

Για το πότε πιστεύει ότι η ομάδα θα έχει διάρκεια στην απόδοσή της, απάντησε: «Αυτό μένει να το δούμε. Εξελισσόμαστε. Αν συγκρίνει κανείς το παιχνίδι με την Ξάνθη και με τον Ολυμπιακό Βόλου, η εικόνα ήταν διαφορετική και ελπίζουμε σε καλό αποτέλεσμα την Κυριακή. Τα πάντα είναι μία διαδικασία. Δεν μπορεί κάποιος να πατήσει ένα κουμπί και να αλλάξουν όλα. Τα πάντα είναι σε εξέλιξη. Το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Προσπαθούμε να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Για το αν αισθάνεται άγχος και πίεση, είπε: «Όχι, δεν έχω άγχος. Κάθε ματς έχει τη δική του διάρκεια ζωής. Έχω μάθει να παίρνω κάθε ματς γι' αυτό που είναι. Βλέπω μπροστά μου την πρόκληση της Κυριακής. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ο Μίκαελ Στόρε μίλησε και για το τελευταίο απόκτημα της ομάδας, τον Μαξίμ Παρτούς: «Είναι ένας νέος παίκτης, εξαιρετικός τεχνικά. Φαίνεται καλός παίκτης».

Για τον Δανό αμυντικό μέσο, Κάσπερ Ρίσγκαρντ, ανέφερε: «Συνεχώς βελτιώνεται και φτιάχνει από πλευράς φυσικής κατάστασης».

Όσο για τον Ισαάκ Πούπο που δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Ελλάδα, δήλωσε: «Μιλήσαμε χθες το βράδυ. Θα έρθει στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο».

Τέλος, για τις αποβολές των Ριέρα και Τσότσαλιτς και για το αν υπάρχει πρόβλημα πειθαρχίας στην ομάδα, ο κ. Στόρε τόνισε: «Δεν υπάρχει πρόβλημα πειθαρχίας. Λήφθηκαν λανθασμένες αποφάσεις. Όπως προαναφέραμε, συζητήσαμε στην ομάδα και ελπίζουμε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Το πνεύμα στην ομάδα είναι γενικότερα αρμονικό. Αντιμετωπίζουμε αυτό που συνέβη σαν κάτι μεμονωμένο».

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x