Ελλάδα Α2 / Β / Γ Εθνική

Στο Ρέθυμνο ο Σακελλαρίου

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου. Ο νεαρός γκαρντ (21, 1.96) συμφώνησε με τη διοίκηση του ΑΓΟΡ, η οποία προχώρησε στην ανακοίνωσή του, καθώς και τριών ακόμη νεαρών παικτών. Πρόκειται για τους Μιχάλη Πολίτη, Γιώργο Θεοδωράκο και Νίκο Λαγουδάκη.

Την τελευταία του μεταγραφική κίνηση έκανε η ομάδα μπάσκετ του Ρεθύμνου, καθώς οι Κρητικοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Ο νεαρός γκαρντ (21, 1.96) συμφώνησε με τη διοίκηση του ΑΓΟΡ, η οποία προχώρησε στην ανακοίνωσή του, καθώς και τριών ακόμη νεαρών παικτών. Πρόκειται για τους Μιχάλη Πολίτη, Γιώργο Θεοδωράκο και Νίκο Λαγουδάκη.

«Η διοίκηση του Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει ότι το φετινό ρόστερ ολοκληρώνεται με την απόκτηση του αθλητή Σακελλαρίου Βαγγέλη. Ο 21χρονος σούτινγκ γκάρντ, έχει ύψος 1.96, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως σμολ φόργουορντ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Κιάτου και στη συνέχεια έπαιξε σε Πανελλήνιο, Αιγάλεω, την ιταλική Αβελίνο, το Παγκράτι και πέρυσι έπαιξε στα Τρικαλα, ενώ έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων το 2009. Επίσης ανακοινώθηκαν οι Πολίτης (23 χρόνος γκάρντ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακού Βόλου και Λιβαδειά), Θεοδωράκος (22 χρόνος φόργουορντ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Βόλου, Ολύμπια Λάρισας ενώ πέρυσι ήταν στην Ολυμπιάδα Πάτρας) και Λαγουδάκης (ο 23 χρόνος πλει-μέικερ επιστρέφει μετά από διάστημα πέντε χρόνων στην ομάδα της Κρήτης από πού ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής)».

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τον ΑΓΟΡ, ο Βαγγέλης Σακελλαρίου μίλησε στην «Κρητική Επιθεώρηση» και τόνισε ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε στην απόφασή του να συνεχίσει στην ομάδα της Κρήτης, ο προπονητής της ομάδας Στέργιος Κουφός.

«Η ομάδα του Ρεθύμνου έχει δείξει εδώ και πολλά χρόνια, ότι είναι μια δύναμη στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο ΑΓΟΡ είναι ένα άρτια οργανωμένο σωματείο, όπου κάθε επαγγελματίας θα ήθελε να είναι μέλος του. Είναι ένα από τα φερέγγυα σωματεία του Ελληνικού μπάσκετ. Βέβαια, πάνω από όλα, σημαντικό ρόλος την επιλογή μου να έρθω στο Ρέθυμνο, έπαιξε η παρουσία του Στέργιου Κουφού στο πάγκο. Μιλάγαμε όλο το καλοκαίρι και ήταν αυτός που με έπεισε να έρθω στο Ρέθυμνο. Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις από πολλές ομάδες Α1 και Α2, αλλά καμία δεν με προσέλκυσε και να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπου θα έχω την ευκαιρία να αποκτήσω μεγαλύτερες παραστάσεις και εμπειρίες, που θα έχει συνάμα και πρωταγωνιστικούς στόχους. Από όσο γνωρίζω έχουμε ένα αξιόλογο σύνολο και στόχος μας είναι σε κάθε ματς να διεκδικούμε και να παίρνουμε τη νίκη. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο και θα δούμε πως τα πήγαμε».

Πηγή: www.basketblog.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x