Stoiximan Super League

Ηρακλής-Λάρισα 1-0 (Τελικό)

O Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε LIVE την Εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr και ραδιοφωνικά από τον



O Ηρακλής υποδέχεται στο Καυτανζόγλειο τη Λάρισα για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε LIVE την Εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sport-fm.gr και ραδιοφωνικά από τον NovaΣΠΟΡ FM 94.6


90+6' Λήξη της αναμέτρησης

90’+1’ Ένταση στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πίτου Γκαρσία αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα για την αψιμαχία με τον Μπλάζεκ, ενώ ο παίκτης της Λάρισας αντίκρισε την κίτρινη κάρτα.

83’ Κόκκινη κάρτα στον Ταυλαρίδη. Ο διαιτητής έβγαλε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Έλληνα αμυντικό έπειτα από ένα μαρκάρισμα στον Ιάκομπ (τον πάτησε στο πόδι).

82’ Ο Χοσέμι ανατρέπει τον Μπλάζεκ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

76’ Αλλαγή για τη Λάρισα. Στη θέση του Μετίν ο Σίμιτς

74’ Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Κομπαγιάσι ο Στσοτ.

72’ Καλή ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Μακίνουα έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπλάζεκ «έπιασε» την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ελευθερόπουλου.

70' Κίτρινη κάρτα στον Ιάκομπ

69’ Αλλαγή για την Λάρισα. Στη θέση του Γκέρεμι ο Μακίνουα.

64’ Εκπληκτική απόκρουση του Ελευθερόπουλου, ο οποίος έδιωξε την μπάλα κόρνερ, έπειτα από ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Νταμπίζα.

59' Αλλαγή για τον Ηρακλή. Στη θέση του Μάρα ο Πίτου Γκαρσία

56’ Ευκαιρία για τη Λάρισα. Έπειτα από μία σέντρα που βγήκε από αριστερά, ο Ελευθερόπουλος βγήκε και έδιωξε την μπάλα με γροθιές προ του Νταμπίζα. Ο αμυντικός της Λάρισας βρισκόταν ελεύθερος, σε πλεονεκτική θέση και θα μπορούσε να είχε φέρει την ισορροπία στο παιχνίδι.

46’ Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ο Ηρακλής μπήκε κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι κι αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα 25' ήταν η Λάρισα. Παρ' όλα αυτά με τη βοήθεια της τύχης και το αυτογκόλ του Κουζέν, ο "Γηραιός" βρήκε πατήματα και έφυγε με το προβάδισμα για τα αποδυτήρια.

45'+ 1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45’+ 1’ Ακυρώθηκε γκολ στον Ηρακλή. Ο Γιάκομπ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως πριν πάρει την κεφαλιά φαίνεται να κρατάει με τα χέρια τον Νταμπίζα στο έδαφος.

42’ Έχει πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού τα τελευταία λεπτά, με τον Ηρακλή, παρά το γεγονός ότι προηγείται στο σκορ, να δείχνει περισσότερη διάθεση.

32’ Δυνατό σουτ, εκτός περιοχής, του Κανόμπιο, ο Ελευθερόπουλος μπλόκαρε άνετα την μπάλα.

29’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ηρακλής με αυτογκόλ του Κουζέν. Ο Λίμα εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, με σκοπό να γεμίσει την μπάλα στην περιοχή, και ο Κουζέν, θέλοντας να διώξει, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

28' Κίτρινη κάρτα στον Βενετίδη

26’ Πολύ «ζεστός» είναι για ακόμη μία αγωνιστική ο Ελευθερόπουλος. Ο Κανόμπιο εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πλεονεκτική θέση, όμως ο «Ελέ» ήταν σε ετοιμότητα, έπεσε χαμηλά στην αριστερή του γωνία και έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

23’ Άλλη μία καλή ευκαιρία που ξεκίνησε από αριστερά για τους «βυσσινί». Ο Κανόμπιο έβγαλε τη σέντρα, ο Κουζέν πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του «Ελέ».

16’ Ο Κανόμπιο έβγαλε πολύ καλή σέντρα από αριστερά, όμως ο Κουζέν που βρισκόταν στο ύψος του πέναλτι δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά και να στείλει την μπάλα στην εστία του Ελευθερόπουλου.

12’ Σουτ του Μάρα, η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

9’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Λάρισα. Ο Κουζέν μπήκε στην περιοχή των γηπεδούχων από αριστερά, επιχείρησε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Ελευθερόπουλος έδιωξε την μπάλα κόρνερ.

7’ Κίτρινη κάρτα στο Ταυλαρίδη.

5’ Μουδιασμένα έχουν μπει και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι, σε αυτό το πρώτο πεντάλεπτο. Ο καιρός στο «Καυταντζόγλειο» είναι πολύ ζεστός κι αυτό ίσως να επηρεάσει τον ρυθμό του ματς.

1' Έναρξη του αγώνα



ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Πάμπλο Λίμα, Κατσαμπής, Χοσέμι, Ντάνι, Παπαστεριανός, Κομπαγιάσι, Σίσιτς, Μάρα, Ιάκομπ

Πάγκος: Μπαντής, Κυριαζής, Πίτου Γκαρσία, Βέλλιος, Κανακούδης, Ματέους, Ρόμπερτ

ΛΑΡΙΣΑ (Γιάννης Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Γκέρεμι, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου, Βελάσκο, Κανόμπιο, Μπλάζεκ

Πάγκος: Αμπάρης, Ταλ, Σίμιτς, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μακίνουα.




• Ο Γιάννης Παπακώστας χρησιμοποίησε την ίδια πετυχημένη «συνταγή» με αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Καβάλα. Μπορεί ο παίκτες του να μην κατάφεραν να πάρουν τη νίκη απέναντι στους «αργοναύτες», αλλά η απόδοσή τους στο 2ο ημίχρονο του αγώνα ήταν ικανοποιητική για τον 42χρονο τεχνικό, ο οποίος θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

• Μοναδική έκπληξη στην αρχική εντεκάδα (4-2-3-1) που επέλεξε ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η παρουσία του Παπαστεριανού στα χαφ, στον άξονα δίπλα στον Ντάνι. Υπολογιζόταν ότι ο τεχνικός του «Γηραιού» θα προτιμούσε να χρησιμοποιήσει τον Πίτου Γκαρσία για να καλύψει αυτή τη θέση, καθώς, όπως λεγόταν, ήθελε έναν πιο δημιουργικό παίκτη στα χαφ κόντρα στη Λάρισα

• Το πρόσωπο του αγώνα, αναμφισβήτητα, είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος σήμερα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την παλιά του ομάδα.

• Στα εντός έδρας ματς του Ηρακλή κόντρα στη Λάρισα, ο «Γηραιός» έχει το πάνω χέρι με 18 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις 3 ήττες.

• Μετά το αρνητικό σερί 11 αγώνων χωρίς νίκη επί του Ηρακλή (από το 92’ ως το 09’), η Λάρισα μετράει 4 νίκες στα πέντε τελευταία ματς με τον «Γηραιό».

• Το πρόσωπο που έχει κλέψει τις εντυπώσεις για λογαριασμό του Ηρακλή είναι αναμφισβήτητα ο Καρίμ Σολτάνι. Με βάση τα κατορθώματα του Γαλλοαλγερινού στις δύο πρώτες αγωνιστικές, είναι λογική η πίκρα του Μαρίνου Ουζουνίδη που δεν θα τον έχει στη διάθεσή του. Ο τεχνικός του «Γηραιού» θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή, ενώ οριστικά εκτός είναι ο Ηλιάδης. Χωρίς προβλήματα θα παραταχθεί η Λάρισα, αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μπλάζεκ.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνος (Αιτ/νιας), Καρατζίκας (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: «Καυτανζόγλειο» Στάδιο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x