Ελλάδα

«Τηρούμε συνέπεια και διαφάνεια»

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στο Μαρούσι την τελευταία εβδομάδα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα, έφεραν την αντίδραση του Δήμου κατά της σημερινής ιδιοκτησίας της ΚΑΕ. Έτσι, το Σάββατο το ΔΣ των «κίτρινων» συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη και, στην ανακοίνωση που εξεδώθη αργότερα, έγινε γνωστό πως απουσιάσαν ο πρόεδρός του, κ. Μαρής και ο κ. Γκάμαρης.

Τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί στο Μαρούσι την τελευταία εβδομάδα, με αποκορύφωμα τον αποκλεισμό του από τα προκριματικά της Ευρωλίγκας και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις γενικότερα, έφεραν την αντίδραση του Δήμου κατά της σημερινής ιδιοκτησίας της ΚΑΕ. Έτσι, το Σάββατο το ΔΣ των «κίτρινων» συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη και, στην ανακοίνωση που εξεδώθη αργότερα, έγινε γνωστό πως απουσιάσαν ο πρόεδρός του, κ. Μαρής και ο κ. Γκάμαρης, με άπαντες τους παρευρισκόμενους να καταφέρονται κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και να τονίζουν πως υπάρχει διαφάνεια και συνέπεια στα οικονομικά στοιχεία της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ της ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΚΑΕ

«Κατά την προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της ΓΣ Αμαρουσίου ΚΑΕ, δεν παρέστη ο πρόεδρος του ΔΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΗΣ, αν και ο ίδιος την είχε συγκαλέσει. Παρά την υπόσχεσή του, δεν παρέστη ούτε ο υποψήφιος αγοραστής, Γώργος Γκάμαρης, προκειμένου να παράσχει εξηγήσεις για τη μη λήψη πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, την αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα της Ευρωλίγκας και τη μη εξόφληση των υποχρεώσεων της ομάδας (προπονητές, αθλητές, προσωπικό, προμηθευτές κ.λ.π), βάσει των προηγούμενων εγγράφων δεσμεύσεών του ενώπιον του ΔΣ, του Ερασιτέχνη, του Άρη Βωβού και του Δήμου Αμαρουσίου.

Το ΔΣ αποδοκιμάζει τις δηλώσεις του υποψήφιου αγοραστή Γ.Γκάμαρη στον Τύπο και δηλώνει ότι η εταιρία τηρεί με απόλυτη διαφάνεια και συνέπεια τα βιβλία και στοιχεία αυτής, είναι δε φορολογικά και ασφαλιστικά ενήμερη. Συνεπώς, κάθε δημόσια δήλωση ή ανακοίνωση περί του αντιθέτου, προσβάλλει την ιστορία της ομάδας και τη φήμη της.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει και πάλι τη Δευτέρα για να προγραμματίσει τις επόμενες κινήσεις του, επιφυλασσόμενο να κινηθεί, πλέον, νομικά κατά των ανωτέρων προσώπων για την αποκατάσταση της τεράστιας ζημίας που έχει υποστεί ο σύλλογος από τις παράνομες ενέργειές τους.

Τέλος, το ΔΣ θα πράξει ότι είναι αναγκαίο για να συμμετάσχει η ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας».

Για το ΔΣ


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x