Ιταλία

Έχει πάρει τον κακό το δρόμο…

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική (2-0 από την Τζεζένα) φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό στη Μίλαν, η οποία μπορεί να μην έχασε, αλλά άφησε βαθμούς κόντρα στην Κατάνια, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Δείτε τα γκολ του αγώνα

Η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική (2-0 από την Τζεζένα) φαίνεται πως δεν έβαλε μυαλό στη Μίλαν, η οποία μπορεί να μην έχασε, αλλά άφησε βαθμούς κόντρα στην Κατάνια, με την οποία ήρθε ισόπαλη 1-1, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο Μιλάνο με τον Καπουάνο (27’), για να ισοφαρίσει ο Ιντσάγκι με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Το δεύτερο 45λεπτο κύλησε χωρίς γκολ με αποτέλεσμα να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό η Κατάνια και να προβληματίσει ακόμα περισσότερο η Μίλαν.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έμεινε σε ολόκληρο το 90λπετο στον πάγκο των «ροσονέρι».



ΜΙΛΑΝ (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Αμπιάτι, Αντονίνι, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Μπονέρα, Πίρλο, Μπόατενγκ, Σέεντορφ (90’ Γκατούζο), Ροναλντίνιο, Ιμπραΐμοβιτς, Ιντσάγκι (85’ Οντουαμάντι)

ΚΑΤΑΝΙΑ (Μάρκο Τζιαμπάολο): Αντούχαρ, Ποτέντσα (83’ Άλβαρες), Σιλβέστρε, Σπόλι, Καπουάνο, Μασκάρα, Καρμπόνι (76’ Ντελβέκιο), Ίζσκο, Μπιαγκιάντι, Λόπες, Ρικιούτι (60’ Λεντέσμα)

Το υπόλοιπο πρόγραμμα:

Κυριακή 19/09

Μπάρι-Κάλιαρι (13:30)

Η Μπάρι υποδέχεται την Κάλιαρι και μετά από το ισόπαλο 2-2 με την Νάπολι και ψάχνει τη νίκη για να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά η Κάλιαρι έρχεται με φόρα από την 5αρα επί της Ρόμα.

Τσεζένα-Λέτσε (16:00)

Την περασμένη αγωνιστική έκανε την έκπληξη και επικράτησε της «νέας» Μίλαν με σκορ 2-0. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση και θέλει να έχει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Τα ίδια ισχύουν και για την Λέτσε. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε της Φιορεντίνα και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Κιέβο-Μπρέσια (16:00)

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Κιέβο θέλει να συνεχίσει να «φιγουράρει» στην κορυφή και μετά την αναμέτρηση με την Μπρέσια. Η επιβλητική νίκη επί της Τζένοα με σκορ 3-1 αφήνει τον άνεμο αισιοδοξίας να πνέει. Από την άλλη η φορμαρισμένη Μπρέσια ψάχνει τη δεύτερη σερί νίκη μετά από αυτή επί της Παλέρμο με σκορ 3-2.

Παλέρμο-Ίντερ (16:00)

Μετά το στραπάτσο του Τσάμπιονς Λιγκ και την ισοπαλία με την Τβέντε, η Ίντερ θέλει να «επουλώσει» τις πληγές της κόντρα στην Παλέρμο. Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ θέλει τη νίκη για να ανέβει στην βαθμολογία. Από την άλλη πλευρά η Παλέρμο την περασμένη εβδομάδα ηττήθηκε με 3-2 από Μπρέσια και κόντρα στην πρωταθλήτρια ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την κάνει να ανέβει ψυχολογικά.

Πάρμα-Τζένοα (16:00)

Δύο ομάδες που ηττήθηκαν την περασμένη αγωνιστική ψάχνουν γιατρειά στο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Πάρμα προέρχεται από την ήττα με την Κατάνια με σκορ 2-1 και θέλει τη νίκη στο «Ένιο Ταρντίνι». Η φιλοξενούμενη Τζένοα μετά την ήττα από την Κιέβο και μάλιστα εντός έδρας θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ρόμα-Μπολόνια (16:00)

Η Ρόμα μετά το στραπάτσο και την πεντάρα από την Κάλιαρι, και την ήττα από την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Μπολόνια του δικού μας Βαγγέλη Μόρα. Η ομάδα του Έλληνα αμυντικού θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στους «Ρωμαίους» κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι.

Ουντινέζε-Γιουβέντους (16:00)

Ουντινέζε και Γιουβέντους δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης κάτι που ελπίζουν να κάνουν αυτή την εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα με σκορ 2-1 από την Ίντερ, ενώ η «Γιούβε» από την εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 3-3 κόντρα στην Σαμπντόρια.

Σαμπντόρια-Νάπολι (21:45)

Η Σαμπντόρια με απολογισμό μια νίκη και μια ισοπαλία μέχρι τώρα υποδέχεται την Νάπολι, η οποία αγνοεί τη χαρά της νίκης. Οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3 με την Γιουβέντους, ενώ η Νάπολι ήρθε 2-2 με την Μπάρι.

Αναλυτικά η 3η αγωνιστική

Σάββατο 18/09

Φιορεντίνα-Λάτσιο 1-2
(19’ πεν. Λιάιτς-32’ Λεντέσμα, 67’ Κόζακ)

Μίλαν-Κατάνια 1-1
(45’ Ιντσάγκι-27’ Καπουάνο)

Κυριακή 19/09

Μπάρι-Κάλιαρι (13:30)
Τσεζένα-Λέτσε (16:00)
Κιέβο-Μπρέσια (16:00)
Παλέρμο-Ίντερ (16:00)
Πάρμα-Τζένοα (16:00)
Ρόμα-Μπολόνια (16:00)
Ουντινέζε-Γιουβέντους (16:00)
Σαμπντόρια-Νάπολι (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη 22/09

Μπολόνια – Ουντινέζε (21:45)
Μπρέσια – Ρόμα (21:45)
Κάλιαρι – Σαμπντόρια (21:45)
Κατάνια – Τσεζένα (21:45)
Τζένοα – Φιορεντίνα (21:45)
Ίντερ – Μπάρι (21:45)
Λάτσιο – Μίλαν (21:45)
Λέτσε – Πάρμα (21:45)
Νάπολι – Κιέβο (21:45)

Πέμπτη 23/09

Γιουβέντους – Παλέρμο (21:45)


Επιμέλεια: Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x