Stoiximan Super League

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (Τελικό)

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το «νεοφώτιστο» Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα με μοναδικό σκοπό να μην απολέσει κι άλλους βαθμούς στην «κούρσα» της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το «νεοφώτιστο» Ολυμπιακό Βόλου στην Τούμπα με μοναδικό σκοπό να μην απολέσει κι άλλους βαθμούς στην «κούρσα» της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε Live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



90+4' Λήξη της αναμέτρησης

87’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β. Στη θέση του Ρόκα ο Καπετάνος

82’ Σουτ μετά από πολύ ώρα στο ματς, το οποίο το έκανε ο Γκαρσία, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, μακριά από την εστία των «ερυθρολεύκων».

80’ Κίτρινη κάρτα στον Κοντρέρας

77’ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Ίβιτς ο Γκαρσία

74’ Κίτρινη κάρτα στον Μπουσαϊντί

72' Κίτρινη κάρτα στον Βιεϊρίνια

65' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β. Στη θέση του Κάστρο ο Μπρέσκα

62' Κίτρινη κάρτα στον Ρόκα

60’ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Σνάουτσνερ πέρασε ο Λίνο, ενώ στην επίθεση τη θέση του Σαλπιγγίδη πήρε ο Παπάζογλου

59’ Τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Μάριο Κρέσιτς έσωσε τον ΠΑΟΚ. Ο Μάρτιν κατέβασε την μπάλα στην περιοχή και με δυνατό σουτ επιχείρησε να «σκοτώσει» τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Ο Κρέσιτς όμως απέκρουσε ενστικτωδώς και κράτησε το σκορ ως είχε.

57’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β. Στη θέση του Ζαραδούκα ο Ρίκκα

57’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Β. Στη θέση του Ζαραδούκα ο Ρίκκα

49’ Κίτρινη κάρτα στον Ζαραδούκα.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου.

Από άποψη θεάματος και ρυθμού, το παιχνίδι στο πρώτο 45λεπτό του ήταν καλό. Οι «νεοφώτιστοι» δείχνουν να μη φοβούνται τον ΠΑΟΚ και βγάζουν αρκετή ενέργεια στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Από την άλλη, αυτό που λείπει από την ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη είναι η αυτοσυγκέντρωση.

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

44' Κίτρινη κάρτα στον Τόμας

38' ΓΚΟΛ 1-1 για τον ΠΑΟΚ. Ο Ίβιτς στη δεύτερη ευκαιρία που του δόθηκε, δεν αστόχησε. Ο Φωτάκης γέμισε από μέσα- δεξιά στην περιοχή, ο Σέρβος μεσοεπιθετικός πήρε την κεφαλιά και "κρέμασε" τον Γιακούποβιτς.

37' Πολύ καλό ευθύβολο σουτ του Βιεϊρίνια, η μπάλα πέρασε δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

28’ Κίτρινη κάρτα στον Μόνχε

25’ Κίτρινη κάρτα στον Ελ Ζαρ

22’Επληκτικό ΓΚΟΛ 0-1 για τον Ολυμπιακό Βόλου. Σε μία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Μαρτίν από πολύ μακριά, έπιασε το σουτ στην κίνηση και «κρέμασε» τον Κρέσιτς, ο οποίος βρισκόταν εκτός θέσης.

15’ Κίτρινη κάρτα στον Ψυχογιό

11’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Β. Ο Μόνχε έβγαλε τη σέντρα από αριστερά στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου βρισκόταν ο Ουμπίντες. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας του Βόλου, αντί να επιχειρήσει το σουτ «με τη μία», αποφάσισε να κατεβάσει πρώτα την μπάλα και η άμυνα του ΠΑΟΚ τον πρόλαβε, πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

4' Πολύ καλό σουτ του Ουμπίντες, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό "γάμα" του Κρέσιτς

2’ Πρώτο σουτ στον αγώνα από τον Βιτόλο. Η μπάλα «στρώθηκε» καλά για το πόδι του Ισπανού, αλλά το σουτ του ήταν απελπιστικό με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ, πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια.

1' Έναρξη του αγώνα



ΠΑΟΚ (Παύλος Δερμιτζάκης):Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (61' Λίνο), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελ Ζαρ, Ίβιτς (77' Γκαρσία), Σαλπιγγίδης (61' Παπάζογλου).

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Γκαρσία, Παπάζογλου, Λίνο, Κουτσιανικούλης, Φιλομένο και Ζουέλα.

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Τόμας, Κάστρο (65' Μπρέσκα), Ουμπίντες, Μάρτιν, Άλβαρεζ, Σανκαρέ, Ρόκας, Μόνχε, Ζαραδούκας (67' Ρίκκα), Ψυχογιός

Στον πάγκο: Ρόκα, Ντολεζαϊ, Μπρέσκα, Καπετάνος, Ζέλεσι, Σολάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα



• Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι από τον Ολυμπιακό Βόλου στην έδρα τους. Σε οκτώ αναμετρήσεις του παρελθόντος, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει έξι νίκες και δύο ισοπαλίες.

• Ο Σάκης Τσιώλης ποντάρει πολλά στην κούραση του «Δικεφάλου του Βορρά» από το παιχνίδι κόντρα στην Μπριζ στο Βέλγιο και γι’ αυτό και θέλει από τους παίκτες του να πρεσάρουν παντού, σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, τον ΠΑΟΚ, μήπως τον «τρέξουν» και τον χτυπήσουν εκεί που ενδεχομένως να πονάει.

• Συγκρατημένο rotation σκοπεύει να εφαρμόσει ο Παύλος Δερμιτζάκης κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, λόγω της καταπόνησης των παικτών από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Σύμφωνα με το ροπορτάζ, το σχήμα που θα παρατάξει στον αγνωνιστικό χώρο θα είναι επιθετικογενές και πολύ γρήγορο.

Με αντίπαλο την κούραση από το ταξίδι στο Μπριζ, αλλά και σύμμαχο την ψυχολογία από το καλό αποτέλεσμα που απέσπασε (1-1), θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό Βόλου ο ΠΑΟΚ. Δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι με «νεοφώτιστο» για την ομάδα του Δερμιτζάκη, που δεν έχει περιθώρια για απώλειες, μετά το «στραβοπάτημα» της περασμένης εβδομάδας στην Τρίπολη.

Από ένα τέτοιο προέρχεται και ο Ολυμπιακός Βόλου, που προσγειώθηκε ανώμαλα από τον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό και θα ψάξει στην Τούμπα μια εμφάνιση σαν εκείνη που του έδωσε τη νίκη στην πρεμιέρα στη Νέα Σμύρνη.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γούκος (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x