Stoiximan Super League

Στα άκρα για Κουκουλάκη η ΑΕΚ!

Όχι απλά δεν αρκείται στη συγγνώμη του Μιχάλη Κουκουλάκη η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Ηρακλειώτη διαιτητή, καθώς επίσης κατά της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΟ. Η «Ένωση» είναι πιθανό να αξιώσει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και να διεκδικήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη αν οι δύο βαθμοί που έχασε παίξουν κάποιο ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Όχι απλά δεν αρκείται στη συγγνώμη του Μιχάλη Κουκουλάκη η ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγή κατά του Ηρακλειώτη διαιτητή, καθώς επίσης και κατά της ΚΕΔ, αλλά και της ΕΠΟ. Η «Ένωση» είναι πιθανό να αξιώσει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, αλλά και να διεκδικήσει αποζημίωση για διαφυγόντα κέρδη αν οι δύο βαθμοί που έχασε παίξουν κάποιο ρόλο στο τέλος του πρωταθλήματος.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ πραγματοποίησαν σύσκεψη στα γραφεία του συλλόγου για να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους, αλλά και για τη γραμμή της ομάδας στη συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο το πρωί της Τρίτης. Η ΕΠΟ δεν δείχνει διάθεση να ικανοποιήσει την απαίτηση της ΑΕΚ για καρατόμηση του Μιχάλη Κουκουλάκη και αναμένεται η αντίδραση του συλλόγου.

Νοκ άουτ ο Λαγός

Ημέρα ρεπό ήταν για τους παίκτες της ΑΕΚ η Δευτέρα και από την Τρίτη αρχίζει πλέον η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του μακριά από τη… διαιτητολογία, δεν υπολογίζει για το παιχνίδι αυτό στις υπηρεσίες του Παναγιώτη Λαγού, ο οποίος έχει μία κάκωση χαμηλά στο αριστερό πόδι. Τη θέση του θα πάρει ένας εκ των Καράμπελα ή Νταντόμο, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθει ο Παντελής Καφές.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ εξασφάλισε 4.500 εισιτήρια για τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής και αναμένεται να έχει μεγάλη συμπαράσταση από τους φιλάθλους της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x