Στίβος

Από αναβολή σε αναβολή

Αναβλήθηκε για έβδομη φορά, για τις 12 Ιανουαρίου του 2011, η εκδίκαση της υπόθεσης για το δηλωθέν τροχαίο ατύχημα των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Μετά τη νέα αναβολή, το ενδεχόμενο της διαγραφής είναι ορατό, καθώς με βάση το νόμο η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί μέσα σε οκτώ χρόνια.

Αναβλήθηκε για έβδομη φορά, για τις 12 Ιανουαρίου του 2011, η εκδίκαση της υπόθεσης για το δηλωθέν τροχαίο ατύχημα των Κώστα Κεντέρη και Κατερίνας Θάνου στις 12 Αυγούστου του 2004, παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Παρών στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ήταν ο τότε προπονητής των δύο αθλητών, Χρήστος Τζέκος, ενώ Κεντέρης και Θάνου εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Μετά τη νέα αναβολή, το ενδεχόμενο της διαγραφής είναι ορατό, καθώς με βάση το νόμο η υπόθεση πρέπει να εκδικαστεί μέσα σε οκτώ χρόνια. Σημειώνεται ότι οι δύο σπρίντερ κατηγορούνται για ψευδή αναφορά προς τις αρχές, καθώς και για ηθική αυτουργία στα αδικήματα της ψευδούς βεβαίωσης και της παράβασης καθήκοντος. Ο Χρήστος Τζέκος, κατηγορείται για παραβάσεις του νόμου περί ντόπινγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x