Stoiximan Super League

Μποροβήλος: «Είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο»

«Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο»… Με τον τρόπο αυτό ο Γιώργος Μποροβήλος σχολίασε τα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας.

«Δεν έχουμε λόγους να κρύψουμε ότι είχαμε ένα επεισοδιακό συμβούλιο»… Με τον τρόπο αυτό ο Γιώργος Μποροβήλος σχολίασε τα όσα έγιναν στη σύσκεψη της Σούπερ Λίγκας τα οποία –όπως είπε- τον οδήγησαν στην διακοπή της.

Πέρα από αυτό ο πρόεδρός της Λίγκας απέφυγε να περιγράψει τι έγινε στην αίθουσα συσκέψεων παραδεχόμενος ότι… «Το ποδόσφαιρο διέρχεται κρίση», ανέφερε.

Εκεί που στάθηκε αρκετά ο Γιώργος Μποροβήλος είναι στην αυριανή ημέρα και στη συνάντηση που θα έχει –μαζί με άλλους εκπροσώπους φορέων του ελληνικού ποδοσφαίρου- με τον Σταύρο Κοντονή.

«Έχουμε αύριο μια συνάντηση με τον κ.Κοντονή στην οποία θα εξετάσουμε τας προβλήματα που υπάρχουν, και θα μας ενημερώσει για τις αποφάσεις που έχει λάβει. Μετά θα υπάρξει άλλη συνάντηση, στην οποία θα δούμε τα ζητήματα που απασχολούν το ποδόσφαιρο και τι μπορούμε να κάνουμε για να μαζέψουμε όσα μπορούμε για φέτος και για του χρόνου όλες τις αλλαγές που θα πρέπει να κάνουμε για να υπάρξει ένα καλύτερο πρωτάθλημα», υποστήριξε…

«Πρέπει να βρούμε τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσουμε όλοι μαζί . Πρέπει να λυθούν με θεσμική παρέμβαση. Εμείς ελπίζουμε ότι υπάρχει επόμενη ημέρα. Θα πούμε τα προβλήματα που έχουμε. Αυτό που θα ζητήσω από την Πολιτεία θα είναι πως πέρα από τις ομάδες που θα πρέπει να είναι πολύ βαριές, ποινές θα πρέπει να υπάρχουν και σε επίπεδο φυσικών προσώπων», υποστήριξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x