Stoiximan Super League

Πάνοπλος και σοφότερος στα Πηγάδια

Με γεμάτο οπλοστάσιο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Ανάλυση λαθών από τον Παύλο Δερμιτζάκη στους παίκτες του. Ενδεκάδα με Ελ Ζαρ ετοιμάζει ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με γεμάτο οπλοστάσιο θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης μπορεί να υπολογίζει για τον αγώνα της τέταρτης αγωνιστικής στη βοήθεια των Μουσλίμοβιτς και Κριστιάνο, που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, ενώ Ίβιτς και Φωτάκης που χθες έκαναν θεραπεία, την Τετάρτη προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Πριν την έναρξη της προπόνησης και για περίπου 40 λεπτά ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέλυσε στους ποδοσφαιριστές του τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου ελπίζοντας να παρουσιαστούν σοφότεροι και πιο συγκεντρωμένοι την Κυριακή. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» έδειξε και τα πρώτα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην ακριτική πόλη: Κρέσιτς, Λίνο, Μπουσαϊντί, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια ήταν οι παίκτες που χρησιμοποίησε. Ασφαλέστερα συμπεράσματα για τα πλάνα του Παύλου Δερμιτζάκη θα βγουν στις επόμενες προπονήσεις, αρχής γενομένης από αυτή της Πέμπτης (16:00).

* Στη Φλώρινα, δεύτερη έδρα του Εορδαϊκού κι όχι στην Πτολεμαΐδα καθώς δεν έχει προβολείς, θα διεξαχθεί ο αγώνας του ΠΑΟΚ για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου, με πιθανότερη ημερομηνία τις 28 Οκτωβρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x