Super League 2

«Δεν αλλάζουν γνώμη για Σιμόες στην ΑΕΚ»

Ο μάνατζερ του Σιμόες τόνισε πως η αποβολή του Αντρές Σιμόες και κάποια παράπονα που υπήρχαν για τη συμπεριφορά του δεν θα επηρεάσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ.

Ο Αντρές Σιμός έχει δεχτεί κριτική τις τελευταίες μέρες. Πρώτα ο Πορτογάλος μέσος, που από τον Ιούλιο θα ανήκει στην ΑΕΚ, απασχόλησε με την αποβολή του στον αγώνα με την Μπενφίκα κι ακολούθως με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram από τις κερκίδες του αγώνα της Μποαβίστα με την Πόρτο και το σχόλιο που έκανε («Μορεϊρένσε και Πόρτο στην καρδιά») που ερμηνεύτηκε ως συσχετισμό της κόκκινης κάρτας που δέχτηκε με το παρελθόν του στους «δράκους».

Ο μάνατζέρ του, Ζοακίμ Ριμπέιρο, με δηλώσεις του στη Record απολογήθηκε εκ μέρους του πελάτη του και κατέστησε σαφές πως η ΑΕΚ δεν αμφιβάλει για την αξία και το χαρακτήρα του ποδοσφαιριστή που απέκτησε.

«Έχει μετανιώσει. Έπραξε λάθος και το γνωρίζει. Είναι υπόδειγμα επαγγελματία και δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανέναν σύλλογο, ούτε ήθελε να προσβάλει κάποιον. Σπάνια πηγαίνει στα γήπεδα ειδικά σε παιχνίδια άλλων ομάδων. Πιθανότατα είχε πρόσκληση. Επίσης, δεν απαγορεύεται στους ποδοσφαιριστές να βλέπουν αγώνες άλλων ομάδων» τόνισε, ενώ ερωτηθείς αν η κίνησή του θα επηρεάσει τη μεταγραφή του, απάντησε: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο σύλλογος τον γνωρίζει σαν άνθρωπο και σαν αθλητή. Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουν γνώμη γι' αυτό το λόγο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x