Stoiximan Super League

Όλα δείχνουν ανανέωση

Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2013 είναι Νάτσο Σκόκο και ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Φαμπιάν Σολντίνι. «Μένουν κάποιες λεπτομέρειες, που θεωρώ ότι θα ξεπεραστούν», δήλωσε στο aek365.gr. Δυσαρέσκεια στην ΠΑΕ από τον ορισμό του Κάκου στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. .

.Πολύ κοντά σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2013 είναι Νάτσο Σκόκο και ΑΕΚ, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Φαμπιάν Σολντίνι, μιλώντας στο aek365.gr.

«Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι αισιόδοξος και το ίδιο είναι ο Νάτσο που θέλει να μείνει στην ομάδα», τόνισε ο ατζέντης του 25χρονου άσου και πρόσθεσε: «Η ΑΕΚ έχει καταβάλλει προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα και αυτό το εκτιμούμε. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θεωρώ πως θα ξεπεραστούν...».

Μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν υπήρξε νέα επαφή μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και των εκπροσώπων του Σκόκο. Η τελευταία πρόταση της «Ένωσης» ήταν 800.000 ευρώ καθαρά το χρόνο, που με μπόνους μπορούν να φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ, ενώ πρόσφερε στον παίκτη και ένα 15% σε περίπτωση μεταπώλησης. Ο 25χρονος άσος αξιώνει 1 εκατ. ευρώ ως πάγιες αποδοχές, ωστόσο υπάρχει αμοιβαία διάθεση για υποχωρήσεις, προκειμένου να τα βρουν κάπου στη μέση. Η ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του παίκτη δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα και εφόσον συμφωνήσουν σε όλα τα άλλα, δεν θα σταματήσουν εκεί.

Σε ό,τι αφορά στην υπόθεση του Ίσμαελ Μπλάνκο, η ΠΑΕ ΑΕΚ φαίνεται πως θα κάνει μία ακόμη προσπάθεια να μεταπείσει τον Αργεντινό επιθετικό κάνοντάς του νέα πρόταση. Αυτή όμως δεν μπορεί να είναι κατά πολύ βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες (500.000 ευρώ ως πάγιες αποδοχές, με μπόνους συμμετοχών) και το μπαλάκι περνά στην πλευρά του «Ζορό», ο οποίος ζητεί 700.000 ετησίως.

Δυσαρέσκεια για Κάκο

Ο ορισμός του Τάσου Κάκου από την ΚΕΔ στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν ικανοποίησε τους ανθρώπους της «Ένωσης». Οι «κιτρινόμαυροι» θυμήθηκαν τη διαιτησία του στην αναμέτρηση της περσινής σεζόν με την Ξάνθη στα Πηγάδια και θεωρούν πως η επιλογή του Κερκυραίου ρέφερι δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ιδιαίτερα μετά από όσα έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

* Στις εθνικές τους ομάδες κλήθηκαν Τζεμπούρ, Γιάχιτς και Μπερνς. Ο πρώτος για το ματς με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για τα προκριματικά του Κόπα Άφρικα στις 10/10 στο Μπανγκούι, ο δεύτερος για το ματς της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης με την Αλβανία στα Τίρανα για τα προκριματικά του Euro 2012 στις 8/10 και ο τρίτος για το φιλικό της Αυστραλίας με την Παραγουάη στο Σίδνεϊ στις 9/10.

* Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξασφάλισε 1.350 εισιτήρια των 20 ευρώ για το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρονται λεπτομέρειες για τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x