Stoiximan Super League

Ατρόμητος-Πανσερραϊκός 2-1 (Τελικό)

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στους Μακεδόνες, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, έπειτα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Φαβάλι, που τον οδήγησε στο 45’ στα αποδυτήρια. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sportfm.gr.

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Πανσερραϊκό και κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος στη Σούπερ Λίγκα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη πήρε το «τρίποντο» 2-1 κόντρα στους Μακεδόνες, αν και αγωνίστηκε με δέκα παίκτες για ένα ημίχρονο, έπειτα από την αψυχολόγητη ενέργεια του Φαβάλι, που τον οδήγησε στο 45’ στα αποδυτήρια. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sportfm.gr.



90'+4' Λήξη του αγώνα.

90'+3' Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Τάτος που βγαίνει στην αντεπίθεση, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

90’ Κόκκινη κάρτα για τον Νάστο. Ο αμυντικός του Ατρομήτου είδε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

81’ Κίτρινη κάρτα στον Σαρμιέντο

70' Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Κάστρο ο Μπρίτεζ

70’ Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Περόνε ο Σαγκανόφσκι

68' Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Μπρίτο ο Σφακιανάκης.

66’ ΓΚΟΛ 2-1 για τον Πανσερραϊκό. Ο Λεοζίνιο έκανε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Γεωργιάδης με πλασέ μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

60' Κίτρινη κάρτα ο Παντελιάδης.

60’ Ευκαιρία για τον Πανσερραϊκό. Ο Λεοζίνιο έβγαλε μία επικίνδυνη σέντρα, αλλά ο Νταλέ δεν πρόλαβε με προβολή να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να μειώσει το σκορ για την ομάδα του.

54’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Μαβένε ο Ντάλε.

51’ Ο Περόνε βγήκε στην αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, αλλά προτίμησε, αντί να δώσει την μπάλα στον Μπρίτο που βρισκόταν αμαρκάριστος σε πλεονεκτική θέση, να κάνει το σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να περάσει άουτ.

50’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Σουμπίνιο, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα.

46’ Αλλαγή για τον Πανσερραϊκό. Στη θέση του Τάντιτς ο Λεοζίνιο.

46' Έναρξη δεύτερου μέρους

45+2' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

45’ Κόκκινη κάρτα στον Φαβάλι. Ο παίκτης των γηπεδούχων βιάστηκε και -βλακωδώς- εκτέλεσε ένα φάουλ χωρίς να περιμένει να σφυρίξει ο διαιτητής. Ο κ. Κωσταντινέας δεν χαρίστηκε στον Φαβάλι, ο οποίος είχε ήδη μία κίτρινη κάρτα, και τον απέβαλε.

38' Κίτρινη κάρτα στον Γαλανόπουλο

37’ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Καμαρά ο Τάτος. Ο επιθετικός του Ατρόμητου υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό.

30’ ΓΚΟΛ 2-0 ο Ατρόμητος. Εξαιρετικό τέρμα από τον Περόνε. Ο επιθετικός των γηπεδούχων κατέβασε πολύ όμορφα την μπάλα από σέντρα του Μπρίτο και, μέσα από την περιοχή του Πανσερραϊκού, πλάσαρε στην αντίθετη γωνία διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του.

28’ Κίτρινη κάρτα στον Φαβάλι

25’ Δοκάρι για τον Ατρόμητο. Ο Περόνε κατέβασε την μπάλα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, επιχείρησε με «σκαφτό» σουτ να κρεμάσει τον Ράντμαν, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, βρήκε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ.

23' Κίτρινη κάρτα στον Νάστο

21’ ΓΚΟΛ 1-0 ο Ατρόμητος. Ο Μπρίτο βρέθηκε εντός περιοχής και δεξιά, έβγαλε τη σέντρα, ο Καμαρά πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

12’ Σουτ εκτός περιοχής του Μπρίτο, η μπάλα στην αγκαλιά του Ράντμαν

7’ Μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Περόνε βγήκε μόνος στην αντεπίθεση από δεξιά, αλλά το γύρισμά του στον Καμαρά, που βρισκόταν αμαρκάριστος στον ύψος του πέναλτι, ήταν λανθασμένο με αποτέλεσμα ο Σενεγαλέζος να μην μπορέσει να κοντρολάρει την μπάλα

5’ Σουτ του Σουμπίνιο, ο Μιχαηλίδης απέκρουσε την μπάλα χωρίς πρόβλημα

3' Κίτρινη κάρτα στον Μαβένε για "θέατρο"

1' Έναρξη του αγώνα



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (37' Τάτος), Σαρμιέντο, Περόνε (70' Σαγκανόφσκι), Φαβάλι, Μπρίτο (68' Σφακιανάκης)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Μελισσάς, Καραλής, Σκόνδρας,

Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Γαλανόπουλος, Μαβένε (54' Ντάλε) , Άμο, Παντελιάδης, Κάστρο (70' Μπρίτεζ), Παπάζογλου, Μπέλιτς, Τάντιτς (46' Λεοζίνιο), Σουμπίνιο, Γεωργιάδης,

Στον πάγκο: Νόβοτα, Ντιόγκο, Βοσκόπουλος, Αμπουμπακάρι



• Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί έξι φορές στην Α΄ Εθνική τη δεκαετία του ‘70. Ο Ατρόμητος έχει τέσσερις νίκες (όλες με 1-0), ενώ ο Πανσερραϊκός έχει αποσπάσει δύο ισοπαλίες.

• O προπονητής των φιλοξενουμένων, Ντράγκαν Κοκότοβιτς, έχει εργαστεί δύο φορές στους γηπεδούχους. Το πρώτο εξάμηνο του 2007 και το πρώτο του 2009, πετυχαίνοντας την άνοδο στη Super League.

• O Ατρόμητος είναι πλήρης, ενώ από τον Πανσερραϊκό θα απουσιάσουν οι Ανάκογλου, Βρούτσινα και Αλβάρεζ.

• Ο Σενεγαλέζος μέσος Σέκου Μπαρατζί δοκιμάστηκε το καλοκαίρι και από τις δύο ομάδες, αλλά δεν αποκτήθηκε από καμία.

• Περίπου 200 Σερραίοι αναμένεται να βρεθούν στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Μποζατζίδης (Μακεδονίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x