Τροφή στα σενάρια που θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να τον έχει στην μεταγραφική της λίστα, έδωσε ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ με δηλώσεις του στη Daily Star Sunday. Ο Ολλανδός μέσος τόνισε ότι σε περίπτωση που αποφασίσει να πάει στην Αγγλία, τότε η μοναδική υποψήφια ομάδα για αυτόν είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο πρώην αστέρας των Άγιαξ, Ρεάλ και νυν της Ίντερ δείχνει θετικός να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Αγγλίας πριν το τέλος της καριέρας του, μόνο όμως αν φορέσει τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων»: «Αν κάποιος με ρωτήσει αν θα πήγαινα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι αδύνατο να αρνηθώ. Πως γίνεται να πεις ότι αν έρθει η ευκαιρία, δεν θα παίξεις για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου;
Η Premier League, αν δεις την δυναμική των ομάδων της, αποτελεί το δυνατότερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Θα ήταν σίγουρα ωραίο όταν θα έχω τελειώσει την καριέρα μου να λέω ότι έχω αγωνιστεί σε Ισπανία, Ιταλία και Αγγλία. Δεν είναι πολλοί αυτοί που τα έχουν καταφέρει και αν είναι να συμβεί σε μένα τότε θα ήθελα να γίνει μόνο μέσω της Γιουνάιτεντ».
Επιμέλεια: Άκης Βαΐου
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






