Stoiximan Super League

Άρης- Εργοτέλης 1-0 (Τελικό)

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τον Άρη, που φιλοξενεί τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.

Έπειτα από δύο διαδοχικές ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο, η επιστροφή στις νίκες είναι επιτακτική ανάγκη για τον Άρη, που φιλοξενεί τον Εργοτέλη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την τέταρτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης από το www.sportfm.gr.



90'+3' Λήξη της αναμέτρησης με τον Άρη να παίρνει τη νίκη χάρη στο γκολ του Τσέζαρεκ.

90'+2' Γκολ για τον Άρη. Ο Άρης καταφέρνει να ανοίξει το σκορ. Ο Χαβίτο γυρίζει την μπάλα και ο επερχόμενος από τον πάγκο, Ντάνιελ Τσέζαρεκ, την στέλνει στα δίχτυα.

88' Δυνατό σουτ του Τόχα, μπλοκάρει εύκολα ο Δασκαλάκης

80' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Μπούντιμιρ ο Βερπακόφσκις

79' Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Ρουίζ ο Τσέζαρεκ

76’ Κίτρινη κάρτα στον Μπέτο

69’ Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Φατί ο Τόχα

63' Κίτρινη κάρτα στον Γιαλούση

61' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Λεάλ ο Ορφανός

53' Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη. Ο Χαβίτο επωφελήθηκε από μία ασυνεννοησία του Ρουμπάκη με τον Δασκαλάκη, τσίμπησε την μπάλα με σκοπό να «κρεμάσει» τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, αλλά αυτή δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε άουτ.

47’ Ευκαιρία για τον Άρη. Ο Χαβίτο έβγαλε μία παράλληλη σέντρα από δεξιά αλλά ο Ρουίζ δεν πρόλαβε με προβολή να ανοίξει το σκορ

46' Αλλαγή για τον Εργοτέλη. Στη θέση του Καρέλη ο Χρυσοφάκης

46' Αλλαγή για τον Άρη. Στη θέση του Μενδρινού ο Κάλβο

46' Έναρη δεύτερου μέρους

45'+ 2' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

45+1' Έγινε το κόρνερ για τον Εργοτέλη, ο Χίμπλινγκερ πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Χουάνμα

40’ Κόκκινη κάρτα στον Ολίσε. Ο παίκτης του Εργοτέλη πήρε την πρώτη κίτρινη κάρτα επειδή διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή. Στην δεύτερη όμως ενήργησε με περισσότερη αφέλεια. Επειδή θεώρησε ότι του έγινε φάουλ σε μία φάση από τον Φατί (μπορεί να είχε και δίκιο) έπεσε και έπιασε την μπάλα με τα χέρια σταματώντας το παιχνίδι.

39’ Ακυρώθηκε γκολ του Άρη. Ο Χαβίτο έκανε εκτός περιοχής το σουτ, ο Δασκαλάκης απέκρουσε αρχικά την μπάλα και ο Ρουίζ, προερχόμενος από θέση οφσάιντ, πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

32' Κίτρινη κάρτα στον Χίμπλινγκερ

26’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο Λεάλ, με πολύ έξυπνο τρόπο, επιχείρησε να «κρεμάσει» τον Χουάνμα, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, καθώς πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Άρη.

25’ Γυριστό σουτ εκτός περιοχής του Φατί, η μπάλα στην αγκαλιά του Δασκαλάκη.

21’ Ο Μπούντιμιρ επιχείρησε ένα πολύ μακρινό σουτ και ο Χουάνμα απέκρουσε την μπάλα με διπλή προσπάθεια

10’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη που προήλθε από μία εξαιρετική ατομική ενέργεια του Χαβίτο. Ο μεσοεπιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης μπήκε στην περιοχή των φιλοξενούμενων από δεξιά, δοκίμασε ένα δυνατό σουτ, όμως η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού της εστίας του Δασκαλάκη και κατέληξε άουτ.

7’ Κίτρινη κάρτα στον Ολίσε

4’ Μακρινό σουτ του Μπέτο, ο Χουάνμα μπλόκαρε την μπάλα χωρίς κανένα πρόβλημα

1' Έναρξη του αγώνα



Άρης (Έκτορ Κούπερ): Χουάνμα, Ρονάλντο, Κόκε, Ρουίζ (79' Τσέζαρεκ) , Φατί (69' Τόχα), Μίσελ, Μενδρινός (46' Κάλβο), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βαγγέλη, Πρίττας

Στον πάγκο: Βελλίδης, Νέτο, Κουλουχέρης, Τόχα, Καζναφέρης

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Μπέτο, Ρομάνο, Καρέλης (46' Χρυσοφάκης), Ολίσε, Λεάλ (61' Ορφανός), Μπούντιμιρ(80' Βερπακόφσκις)

Στον πάγκο: Αθανασίου, Φραγκουλάκης, Σιάκκας, Βίσιο, Ορφανός

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Φαντόπουλος (Πειραιά)

ΓΗΠΕΔΟ: «Κλεάνθης Βικελίδης»



Σαν να είναι… Ευρώπη! Έτσι πρέπει να αντιμετωπίσει ο Άρης το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αν δε θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου η ομάδα του Κούπερ δεν έχει φανεί ανάλογα καλή με το Europa League (δύο σερί ήττες από Παναθηναϊκό και Πανιώνιο) και όπου ο κυριακάτικος αντίπαλός της, την περνάει μάλιστα κατά δύο πόντους. Χωρίς τον Σηφάκη, αλλά με τους Οριόλ και Τσεσνάουσκις θα παραταχθούν οι «κίτρινοι» -την ώρα που οι Κρητικοί θα κατέβουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» χωρίς τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο.

• Απόντος του Σηφάκη την εστία του Άρη στον αποψινό αγώνα θα την υπερασπιστεί ο Χουάνμα, στην πρώτη εμφάνισή του στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

• Οι φιλοξενούμενοι θεωρούν ότι οι Σασιασβίλι και Μπέτο είναι ικανοί να αντικαταστήσουν επάξια τους Τζούνιορ και Αλεξόπουλο που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

• Ο Άρης είναι αήττητος από τον Εργοτέλη σε όλα τα ματς μεταξύ των δύο ομάδων που έχουν διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

• Σε έξι αγώνες στην έδρα του Άρη, συμπεριλαμβανομένου και αυτού της σεζόν 2005-06 όταν οι δύο ομάδες βρίσκονταν στην Β’ Εθνική, η ομάδα της Θεσσαλονίκης μετράει τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

• Η κρητική ομάδα στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις με τον Άρη (εντός- εκτός) έχει επικρατήσει μόλις μία φορά με σκορ 3-0, τον Σεπτέμβριο του 2008.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x