Stoiximan Super League

Live: Ολυμπιακός Βόλου-ΑΕΚ 3-1 (Τελικό)

Όταν ο Αχιλλέας Μπέος έλεγε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βάλει τρία γκολ στην ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» ενοχλήθηκαν. Πού να φαντάζονταν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να παρουσιαστεί τόσο τραγική, ώστε να τον επιβεβαιώσει. Σατανικά πανομοιότυπη με την περσινή αποκαρδιωτική ομάδα, η «Ένωση» ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από τους Θεσσαλούς και μπαίνει για τα καλά σε κρίση.

Όταν ο Αχιλλέας Μπέος έλεγε -μεταξύ σοβαρού και αστείου- ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βάλει τρία γκολ στην ΑΕΚ, οι «κιτρινόμαυροι» ενοχλήθηκαν.

Πού να φαντάζονταν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να παρουσιαστεί τόσο τραγική, ώστε να τον επιβεβαιώσει.

Σατανικά πανομοιότυπη με την περσινή αποκαρδιωτική ομάδα, η «Ένωση» ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από τους Θεσσαλούς και μπαίνει για τα καλά σε κρίση.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.



90+3': Λήξη του αγώνα.

90': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ 3-1! Ο Ουμπίντες εκτελεί εύστοχα το πέναλτι.

90': Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Δέλλας ανέτρεψε τον Σολάκη.

85': Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Μπλάνκο στη θέση του Μανωλά.

84': Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ. Ο Μανωλάς έκανε σκληρό φάουλ στον Ουμπίντες.

82': ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ, 2-1! Ο Ζαραδούκας σεντράρει από τα αριστερά και ο Μπρέσκα με προβολή παραβιάζει την εστία του Αραμπατζή.

81': Κίτρινη κάρτα στον Τόμας για φάουλ στον Μάκο.

77': Σέντρα Πατσατζόγλου, κεφαλιά Τζεμπούρ λίγο άουτ.

76': Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Στη θέση του Ρόκα ο Καπετάνος.

74' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Βόλου: Την είδε ο Ουμπίντες για κοντρόλ με το χέρι

73': Μετά από ωραία ομαδική ενέργεια των παικτών της ΑΕΚ, η μπάλα καταλήγει στον Σκόκο, που -αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και δεξιά- σουτάρει λίγο άουτ από το αριστερό "Γ" του Γιακούποβιτς!

69': Ωραία ατομική ενέργεια του Σκόκο από τον άξονα καταλήγει σε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, που αποκρούει εντυπωσιακά στη δεξιά του γωνία ο Γιακούποβιτς!

67' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Ο Τζεμπούρ έκανε φράγμα στον Σανκαρέ

66' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Πατσατζόγλου στη θέση του Γκέντσογλου

56' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Μετά από εξαιρετική σέντρα του Γκέντσογλου από δεξιά, ο Λυμπερόπουλος πετάγεται στο δεύτερο δοκάρι και με όμορφη κεφαλιά, στέλνει την μπάλα στην απέναντι γωνία!

54': Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Λεονάρντο από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αναγκάζει τον Γιακούποβιτς να "απογειωθεί" και να αποκρούσει σε κόρνερ

46': Έναρξη του β' μέρους

46' - Αλλαγή για την ΑΕΚ: Ο Λεονάρντο αντικαθιστά τον Μπερνς

46' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Εκτός αγώνα ο Πλιάγκας (που υπέστη επίσης τράβηγμα) και στη θέση του ο Μπρέσκα

*Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει δραματικά τις ισορροπίες. Η ΑΕΚ φάνηκε απροετοίμαστη για μια τέτοια εξέλιξη και -παρόλο που θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει στο δοκάρι του Τζεμπούρ- βρίσκεται δίκαια μέχρι τώρα πίσω στο σκορ.

45'+2': Λήξη του ημιχρόνου

44' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Ο Δέλλας διαμαρτυρήθηκε έντονα για την υπόδειξη ενός φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Αραμπατζή. Το έκανε ο Μανωλάς στον εφορμούντα Μόνχε και ίσως θα έπρεπε να εισπράξει κι εκείνος την κίτρινη κάρτα

43' - ΔΟΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!: Ο Σκόκο βρίσκει με εξαιρετική σέντρα λίγο έξω από την περιοχή τον Τζεμπούρ, εκείνος πιάνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Γιακούποβιτς

37': Μετά από εξαιρετική σέντρα του Μόνχε από δεξιά, ο Ούμπιντες πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνάει άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αραμπατζή

30': Πιέζει στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ, αλλά δεν έχει καταφέρει κάτι περισσότερο από το να κερδίζει συνεχή κόρνερ (6 συνολικά)

24': Πρώτη φάση μετά από ώρα για την ΑΕΚ! Ο Λαγός έκανε ωραία σέντρα από αριστερά, ο Λυμπερόπουλος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

18' - Αλλαγή για τον Ολυμπιακό Βόλου: Ο Μαρτίν υπέστη τράβηγμα και έδωσε τη θέση του στον Σολάκη

15': Μετά από βαθιά μπαλιά "στην πλάτη" της άμυνας της ΑΕΚ, ο Αραμπατζής βγαίνει και προλαβαίνει τελευταία στιγμή με το κεφάλι τον Πλιάγκα. Ο Μαρτίν που πήρε την επαναφορά, σούταρε ψηλά άουτ.

13' - Κίτρινη κάρτα για τον Ολυμπιακό Βόλου: Την αντίκρυσε ο Πλιάγκας για δυνατό μαρκάρισμα

12' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Ο Λαγός τράβηξε από πίσω τον Πλιάγκα

9' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ! Μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ο Αλβάρεζ έπιασε την πρώτη κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο επερχόμενος Σανκαρέ έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα! Ευθύνη για το γκολ έχει και ο Αραμπατζής, που θα μπορούσε να έχει "καθαρίσει" τη φάση.

2': Νωρίς νωρίς η πρώτη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Σκόκο κινήθηκε από αριστερά, έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στο δεύτερο δοκάρι για τον Μπερνς, αλλά η προβολή που έκανε εκείνος πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι!

1': Έναρξη του αγώνα

*Δίπλα-δίπλα στην εξέδρα των επισήμων θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι Αχιλλέας Μπέος και Σταύρος Αδαμίδης



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σάκης Τσιώλης): Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Ρόκας (76' Καπετάνος), Ψυχογιός, Ζαραδούκας, Τόμας, Αλβάρεζ, Ουμπίντες, Μόνχε, Μαρτίν (18' λ.τ. Σολάκης), Πλιάγκας (46' λ.τ. Μπρέσκα)

Στον πάγκο: Ρόκα, Πέρεζ, Ζέλεσι, Ντολεζάζ

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Αραμπατζής, Λαγός, Μανωλάς (85' Μπλάνκο), Δέλλας, Γιάχιτς, Γκέντσογλου (66' Πατσατζόγλου), Μάκος, Σκόκο, Μπερνς (46' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Τζεμπούρ

Στον πάγκο: Σάχα, Νασούτι, Γκερέιρο, Καράμπελας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: Πανθεσσαλικό Στάδιο



Σύνθημα νίκης έδωσε ο Σταύρος Αδαμίδης, μιλώντας στους παίκτες της ΑΕΚ. Ο πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» τους εμψύχωσε -μιλώντας τους στο ξενοδοχείο- και τους προέτρεψε να μην ασχολούνται καθόλου με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Σαν… στο σπίτι της θα νιώθει η ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό. Οι φίλοι της «Ένωσης» έχουν «κιτρινίσει» από το πρωί τον Βόλο και περισσότεροι από 4.000 από αυτούς αναμένονται στις εξέδρες.

Χωρίς τους τραυματίες Ντιοπ, Καφέ και Νταντόμο θα παραταχθεί η ΑΕΚ. Όλοι τους αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών -με τον Έλληνα μέσο, πάντως, να έχει επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς και να υπολογίζεται για το παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ζενίτ.

Ο Έντερ ήταν ο παίκτης που έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής για την ΑΕΚ. Αντίθετα, για πρώτη φορά φέτος στη 18αδα των "κιτρινόμαυρων" βρέθηκε ο Ρότζερ Γκερέιρο

Με άδειο το απουσιολόγιο κατεβαίνει στο Πανθεσσαλικό ο Ολυμπιακός. Οι Σανκαρέ και Μαρτίν ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Σάκη Τσιώλη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το σημερινό ματς για τρεις παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Οι Σολάκης και Καμπάνταης έχουν θητεία -σε διαφορετικές περιόδους- στους «κιτρινόμαυρους», ενώ ο Αντώνης Ρίκκα έχει δοθεί δανεικός από τους τελευταίους στη θεσσαλική ομάδα. Πάντως, μόνο ο πρώτος συμπεριελήφθη τελικά στην αποστολή από τον Σάκη Τσιώλη.

Μαύρα μάτια έχουν κάνει οι οπαδοί της ΑΕΚ για να δουν ένα «διπλό»! Η «Ένωση» ηττήθηκε στην πρώτη φετινή της έξοδο από την Κέρκυρα και η τελευταία εκτός έδρας νίκη της εντοπίζεται στις 16 Μαρτίου (0-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x