Stoiximan Super League

Διαφώνησαν, αλλά θα τα ξαναπούν

Άκαρπη ήταν η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστιάν Ανροτό, με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του Βέλγου άσου. Ο ατζέντης του παίκτη έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ίδιου και του πελάτη του, αναφερόμενος, όμως, στην προηγούμενη διοίκηση των Πειραιωτών, με την οποία είχε επέλθει η ισχύουσα συμφωνία.

Άκαρπη ήταν η πρώτη συνάντηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς, Κριστιάν Ανροτό, με σκοπό την επαναδιαπραγμάτευση των όρων του συμβολαίου του Βέλγου άσου.

Ο ατζέντης του παίκτη έκανε λόγο για έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του ίδιου και του πελάτη του, αναφερόμενος, όμως, στην προηγούμενη διοίκηση των Πειραιωτών, με την οποία είχε επέλθει η ισχύουσα συμφωνία.

Ο Μιραλάς ήταν η τελευταία μεταγραφή που έγινε στην προ-Μαρινάκη εποχή στο λιμάνι, με την μορφή δανεισμού από την γαλλική Σεντ Ετιέν. Μάλιστα ανακοινώθηκε την ίδια ημέρα που ο Σωκράτης Κόκκαλης συμφώνησε με τον νέο ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού για την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας.

Ο μάνατζερ του 23χρονου μεσοεπιθετικού είχε συνάντηση με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (3-0), δίχως αποτέλεσμα, αλλά σύντομα οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν. Στο παιχνίδι με τους Αρκάδες, ο Μιραλάς μπορεί να έπαιξε λίγο, αλλά αναστάτωσε αρκετές φορές την άμυνα των Αρκάδων και γενικά δείχνει να έχει προσαρμοστεί στους «ερυθρόλευκους». «Ο Κέβιν είναι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα και έχει πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Βαλβέρδε», ανέφερε σχετικά ο κ. Ανροτό σε συνέντευξή του στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ».

Ικανοποίηση Βαλβέρδε

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην νίκη επί του Αστέρα, όπου οι «ερυθρόλευκοι» συνδύασαν για πρώτη φορά εφέτος την ουσία με το θέαμα έμεινε ο Βαλβέρδε. Οι παίκτες της ομάδας επέστρεψαν τη Δευτέρα το πρωί στις προπονήσεις και σε σύντομη ομιλία του, ο Βάσκος τεχνικός, αφού πρώτα τους συνεχάρη για την εμφάνισή τους, τους ζήτησε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

Δεν θα πιέσουν τον Μοϊσές

Κάτι παραπάνω ήξερε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αφήνοντας στον πάγκο τον Μοϊσές στον αγώνα με τον Αστέρα. Στην προπόνηση της Δευτέρας, ο σκληροτράχηλος μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή φτέρνα και ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην πιεστεί, μέχρι να τις ξεπεράσει πλήρως. Μετά την αυριανή προπόνηση (10:30), η οποία θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου.

Σκέψεις για Βερνίκο

Την ενίσχυση του γραφείου Τύπου με τον γνωστό δημοσιογράφο, Κώστα Βερνίκο σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Το Σάββατο μάλιστα παρακολούθησε από την προεδρική σουίτα -παρέα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Στην παρούσα φάση, τη θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας κατέχει ο Γιάννης Μώραλης, ο οποίος έχει ως γνωστόν θέση και στη νέα διοίκηση. Ανεξάρτητα, πάντως από την πρόσληψη ή όχι του Βερνίκου, θα συνεχίσει να ασχολείται με το κομμάτι της επικοινωνίας.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x