Champions League

ΣΤ’ όμιλος: Η λύση ήρθε από τον… Άρι!

Με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Άρι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (34’, 61’), η Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε 3-0 την Ζίλινα στο «Λουζνίκι» και έφτασε τους έξι βαθμούς στον ΣΤ’ όμιλο του Champions League, μετά από δύο ματς. Ισοπεδωτικοί κατά διαστήματα οι Μοσχοβίτες, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Άλεξ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού είχε δύο δοκάρια, με τον Ίμπσον να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα λίγο πριν το τέλος.

Με πρωταγωνιστή τον Βραζιλιάνο επιθετικό, Άρι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (34’, 61’), η Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε 3-0 την Ζίλινα στο «Λουζνίκι» και έφτασε τους έξι βαθμούς στον ΣΤ’ όμιλο του Champions League, μετά από δύο ματς.

Ισοπεδωτικοί κατά διαστήματα οι Μοσχοβίτες, που είχαν σε μεγάλη ημέρα τον Άλεξ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού είχε δύο δοκάρια, με τον Ίμπσον να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα λίγο πριν το τέλος.



Κατάφορα αδικημένη από το 0-0 του πρώτου ημιώρου θα πρέπει να αισθάνεται η Σπαρτάκ Μόσχας. Με μπροστάρηδες τους Άλεξ (είχε δοκάρι) και ΜακΓκίντι «πολιόρκησε» ασταμάτητα την εστία της Ζίλινα, με σουτ μέσα και έξω από την περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα. Η λύση ήρθε από τον… Άρι! Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σηκώθηκε ανενόχλητος στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 34ο λεπτό! Ανακούφιση για τους γηπεδούχους, που είδαν αρκετές φορές τις προσπάθειές τους, να σταματούν είτε πάνω στον Ντούμπραβκα, είτε να φεύγουν άουτ.

Οι Μοσχοβίτες πέτυχαν και δεύτερο γκολ και πάλι με «δράστη» τον Άρι! Ο Κομπάροφ του έβγαλε την ασίστ -με σέντρα απ’ τα αριστερά- και με κοντινό πλασέ ανέβασε στο 2-0 τον δείκτη του σκορ, σιγουρεύοντας την επικράτηση της ομάδας του. Ο Ίμπσον, με κοντινό σουτ, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το τελικό 3-0 στο 89’. Σημαντικό βήμα πρόκρισης, μετά και τη νίκη της πρεμιέρας επί της Μαρσέιγ, στο «Βελοντρόμ».

Βαθμολογία (σε δύο αγώνες):

1. Σπαρτάκ Μόσχας 6 (3-0)
2. Τσέλσι 3 (4-1) *
3. Μαρσέιγ 0 (0-1) *
4. Ζίλινα 0 (1-6)

* Τσέλσι και Μαρσέιγ κοντράρονται στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στις 21:45.

Επόμενη αγωνιστική (19/10):

Σπαρτάκ Μόσχας-Τσέλσι (19:30)
Μαρσέιγ-Ζίλινα (21:45)



Σπαρτάκ Μόσχας (Βαλερί Κάρπιν): Ντίκαν, Σεσούκοφ (90' Σαμπίτοφ), Αρι, Βέλιτον (67' Ιμπσον), Αλεξ, Πάρσιβλιουκ, Μακέγεφ, Σούτσι, Παρέχα, ΜακΓκίντι, Κομπάροφ (84' Μαϊντάνα).

Ζίλινα (Πάβελ Χάπαλ): Ντουμπράβκα, Γκουλντάν, Πιάτσεκ, Σούρεκ, Μραζ, Ρίλκε (65΄ Βλάνταβιτς), Πετσάλκα (46΄ Κεσάι), Βίτορ, Μαϊτάν (82΄ Ρανγκέλοβιτς), Γιεζ, Οραβετς.

Διαιτητής: Μάρτιν Χάνσον (Σουηδία)
Γήπεδο: «Λουζνίκι»





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x