Champions League

Ε' όμιλος: Σβαϊνσ- TIGER!

Με δύο γκολ του «τίγρη» Σβαϊνστάιγκερ (56’, 89’), η περυσινή φιναλίστ, Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Βασιλείας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Μόνοι πρώτοι οι Βαυαροί στο πέμπτο όμιλο με 6 π. Ορεξάτη η Ρόμα, επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Κλουζ.

Με δύο γκολ του «τίγρη» Σβαϊνστάιγκερ (56’, 89’), η περυσινή φιναλίστ, Μπάγερν Μονάχου, επικράτησε 2-1 στην έδρα της Βασιλείας, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Μόνοι πρώτοι οι Βαυαροί στο πέμπτο όμιλο με 6 π.

Ορεξάτη η Ρόμα, επικράτησε εκτός έδρας 2-1 της Κλουζ.

Βασιλεία- Μπάγερν Μονάχου 1-2

Σκληροί αποδείχθηκαν οι Ελβετοί στην έδρα τους, όμως, οι Βαυαροί «διψούσαν» για τη νίκη και τελικά με «πρωταγωνιστή» των διεθνή μέσο, τα κατάφεραν. Η ομάδα του Φαν Γκάαλ γνώρισε ντροπιαστική ήττα από τη Μάιντς στην έδρα της, για την Bundesliga, και αναζητούσε μία καλή εμφάνιση για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ, έπειτα από εξαιρετική συνεργασία των Στρέλερ και Φράι, με τον δεύτερο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, με σουτ στην αντίθετη γωνία. Από εκεί και έπειτα, οι Γερμανοί πίεσαν και ο Σβαϊνστάιγκερ πήρε την σκυτάλη. Πρώτα ισοφάρισε με εύστοχο πέναλτι στο 56’ (το κέρδισε ο Μίλερ από τον Χούγκελ) και μετά έστειλε την ομάδα του στην κορυφή του ομίλου, με πλασέ στην κίνηση στο 89’.









Βασιλεία (Τόρστεν Φινκ): Κοστάντσο, Χούγκελ, Στρέλερ, Γιάπι, Φράι, Στόκερ, Σακίρι, Άμπρααμ, Σαφάρι, Ινκούμ, Φεράτι

Μπάγερν Μονάχου(Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Φαν Μπούιτεν, Άλτιντοπ (46' Γκόμεζ), Φαν Μπόμελ, Κλόζε, Λαμ, Πράνιτς, Μίλερ, Μπαντστούμπερ, Σβαϊνστάιγκερ, Κρος (57' Όλιτς).

Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)

Γήπεδο: «Σεντ Γιάκομπ»


Ρόμα- Κλουζ 2-1

Μετά τη εμψυχωτική νίκη επί της Ίντερ στη Serie A, η Ρόμα, απέναντι στην Κλουζ, έδειξε πως βρίσκει σιγά- σιγά και τα πατήματά της στην Ευρώπη. Κόντρα στους Ρουμάνους, η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι πήρε την πρώτη νίκη της για φέτος στο Champions League.

Βέβαια, και σε αυτό το παιχνίδι, η νίκη δεν ήρθε άνετα για τους «τζιαλορόσι». Η Κλουζ είχε δύο δοκάρια με τον Τραορέ στο 0-0, ενώ τα γκολ άργησαν χαρακτηριστικά να έρθουν. Το σκορ άνοιξε στο 69’ ο Μεξές με πολύ όμορφο σουτ και έπειτα από δύο λεπτά ο Μποριέλο, που μπήκε στο παιχνίδι στο 64’, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με απευθείας σουτ έπειτα από βαθιά μπαλιά του Ντε Ρόσι. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με πολύ όμορφη κεφαλιά του Ράντα.





Ρόμα (Κλαούντιο Ρανιέρι): Λόμποντ, Σισίνιο (64' Κασέτι), Καστελίνι, Μεξές, Πισάρο, Βούτσινιτς(64' Μποριέλο), Τότι, Ντε Ρόσι, Περότα, Μπουρντίσο, Μενέζ (46' Αντριάνο).

Κλουζ (Σορίν Κίρτου): Κλάρο, Πανίν, Ντίκα, Κιβούβου, Τραορέ, Αλκάνταρα, Κούλιο, Καντού, Ράντα, Εντιμάρ (69' Κονέ), Όρα

Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)

Γήπεδο: «Ολίμπικο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x